REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Gabriela Prisăcariu s-a pozat doar în sutien, după ce a născut

Gabriela Prisăcariu s-a pozat doar în sutien, după ce a născut

Replica API 1 octombrie 2021 | 00:00 707

Gabriela Prisăcariu a născut de curând, iar vedeta e tare mândră să-și expună trupul de invidiat pe rețelele de socializare. Așadar, soția lui Dani Oțil a mărturisit recent că ține o dietă pentru a se menține în formă după ce a născut, iar acum a postat o fotografie doar în sutien pe internet, lăsându-și la vedere abdomenul.

A devenit mămică pe 10 septembrie, iar acum, la aproape trei săptămâni de când a născut, Gabriela Prisăcariu se mândrește cu un trup de invidiat, așa că s-a postat doar în sutien, lăsându-și abdomentul la vedere, scrie spynews.ro

Se împlinesc aproape trei săptămâni de când Gabriela Prisăcariu l-a adus pe lume pe Luca Tiago, iar vedeta noastră pare că revine din ce în ce mai rapid la formele inițiale, asta pentru că recent a mărturisit chiar că are și un secret pentru a-și atinge obiectivul, acela de a ajunge din nou la kilogramele pe care le avea înainte de a naște.

Ei bine, deși și-a pozat destul de des corpul în ultimele zile, asta pentru a împărtăși cu celelalte mămici procesul prin care trece în atingerea obiectivului său, acela de a slăbi, acum Gabriela s-a pozat doar în sutien, lăsându-și abdomenul la vedere.

Așadar, îmbrăcată cu o pereche de pantaloni în carouri, largi, și cu un sutien roșu, cu abdomenul la vedere, proaspăta mămică arată fără doar și poate extrem de bine, asta chiar la aproape trei săptămâni de când Luca Tiago a venit pe lume, semn că secretul său de a slăbi dă roade.

Ce dietă ține Gabriela Prisăcariu după naștere

Gabriela Prisăcariu, model de meserie, are un corp foarte frumos care se întreține, de asemenea, cu multă muncă. Așadar, acum că a născut, vedeta și-a propus să revină din nou la kilogramele de odinioară, așa că s-a pus serios pe treabă.

Astfel, pe contul personal de Instagram, soția lui Dani Oțil le-a povestit celorlalte mămici de pe internet ce face ea pentru a se menține în formă, mărturisind că a micșorat pe cât se poate de tare cantitățile de mâncare, astfel că a redus numărul de calorii. Totodată, prin acest fapt, proaspăta mămică a reușit să dea jos nici mai mult, nici mai puțin de 12 kilograme.

"Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată [...] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor", a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce scirboasa!buhhhhh
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272