REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

George Buhnici, noi declarații care stârnesc controverse

George Buhnici, noi declarații care stârnesc controverse

A.F. 9 noiembrie 2022 | 19:54 1258

Vloggerul George Buhnici revine cu un nou mesaj controversat pe Twitter afirmând că bărbații sunt cei care fac muncile cele mai grele și periculoase susținând familia și că își distrug astfel sănătatea având o durată de viață mai scurtă.

George Buhnici

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”

Buhnici aduce în sprijinul enunțului său și o statistică medicală, scrie hotnews.ro.

Buhnici a stârnit un val de reacții critice la adresa sa după ce, într-un interviu, a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă „piele fără vergeturi” și că „e normal să ne uităm la țâțe și la buci”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buhnici presedinte!!! Daca a putut Trump, de ce n-ar putea si Buhnici? Trump este rasist, misogin, violator, ingamfat, "putinist" si radical. Deci, in afara de faptul ca Trump este mult mai bogat, Buhnici ar fi un mai bun presedinte, ambii fiind cam la fel de celebri (in propria tara), daca ne raportam la perioada de dinaintea primului mandat al lui Trump. Evident, glumesc! Dar l-as vota oricand pe Buhnici, daca as avea de ales dintre el si rusofilul George Simion, sau dintre el si putinista SOSoaca, sau dintre el si rusofilul putinist Calin Georgescu, ori Ciolacu, Dancila, Liviu Dragnea, Putin, Iohannis, Ponta, putinista Le Pen, milogul Viktor Orban sau sluga Lukashenko etc. Intelegeti? Sunt perfect de acord cu teoria mea! Hi hi hi! Alte intrebari?
11
1
Deci, care este sexul mai tare, incultilor? Isi bate joc de voi, pentru ca sunteti analfabeti functionali!!! Femeia sta "la cratita", dar barbatul e sluga ei si "isi rupe oasele" pentru a-i creste plozii si pentru a-i aduce bani in casa si a-i face toate poftele. Un barbat care nu mai aduce bani in casa si nu-i ofera ce are nevoie, devine "inutil" si il va parasi pentru altul. Daca se despart, barbatul tot este obligat sa plateasca pensie alimentara copiilor. Am dreptat sau nu am? Dupa divort, impart "averea", de parca femeia ar fi facut ceva ca sa merite. Ce a facut? I-a "tinut de urat" in dormitor? Pentru ca unele nici macar nu gatesc. Chiar si asa, nici gatitul nu e mare branza, nu e "mare rupere de oase". Deci, cine e sluga cui? Cine e "sexul puternic"? Cine e MISOGIN? Vedeti ca fiecare percepe realitatea "subiectiv"? Vedeti sau nu vedeti? Mai ales analfabetii functionali, aia nu inteleg realitatea mai deloc. Si daca mai intra si in politica... Dumnezeu cu mila! Nici macar nu a fost vorba despre misoginie in postarea lui Buhnici. A vrut sa va demonstreze ca foarte multi romani sufera de analfabetism functional, iar nivelul educatiei este foarte JOS!!! Plus de asta, multi inca "rataciti" in comunismul ceausist, nu ati iesit inca. Vom discuta mai multe, dar abia dupa ce reusiti sa iesiti din mentalitatea comunisto-ceausista si sa veniti langa noi, oamenii civilizati din UE si NATO. Ok? Va asteptam acolo! Pa!
21
1
Asa e. Barbatii sunt si mai destepti. Dupa aia urmeaza negrii si femeile.
1
0
Barbatii traiesc. Femeile? Niste vietuitoare frumoase nascute frustrate. Tot ce fac e din frustrare. Asta e motorul lor pana ajung la menopauza. Apoi se resemneaza. Si ajung niste babe urate la 50 ani. Barbatii ajumg niste mosi simpatici si parasesc planeta in glorie. Pentru ca nu conteaza cum incepi conteaza cum termini.
1
1
George Buhnici este o trompeta sa-si tină mizeriile pentru e. Despre o integrala dubla pe volum intreg il convocam la o discutie daca stie ce inseamnă
2
0
Cine pierde la 69?! Este o win-win situation.
0
0
Cred ca am gasit solutia, fetelor! m**e love, not wars!!! Cand mai intalniti un misogin, dati-o la pace cu el, invitati-l la un 69, astfel castigati amandoi. Vedeti ce usor e? Pariu ca nu va mai fi misogin? Vedeti? Si pierzi si castigi, in acelasi timp. Asta era solutia in razboiul sexelor! Gen, cine cedeaza primul, castiga. Apoi castiga toata lumea! Hihihi! Enjoy love!
16
0
Vedeti, fetelor? V-am luat apararea! Acum primesc si eu puțină țâță? Deci, cine e mai puternic? Eu ca primesc țâță sau voi ca-mi dati? Dar invers? Daca va dau si eu ceva si voi luati? Cine e mai puternic, eu ca dau sau voi ca luati? Cred ca de-aia s-a inventat 69, ca sa dea si sa ia toata lumea, ca la razboi, sau mai bine zis, sa ne-o dam la pace. Hahaha!
13
0
Ei bine, vrea sa spuna ca BARBATUL ESTE, intr-un fel sau altul, SLUGA FAMILIEI, in timp ce femeia e sefa, desi la prima vedere, multi au impresia ca este exact invers. Deci, barbatii traiesc mai putin, se imbolnavesc mai rau si mai des decat femeile, barbatii sunt slugi care isi rup oasele pentru familie. In timp ce femeile stau bine-mersi si "conduc familia" de la cratita, din bucatarie, sunt mult mai sanatoase si traiesc mai mult. Plus de asta ele "joaca pe degete" barbatul dupa cum vor. Femeia ba isi scoate o țață, ba amandoua... Ba o buca, ba ambele si il "joaca" pe barbat dupa cum doreste. Dupa o erectie, e deja sclavul ei. Hahaha! Ceea ce aparent pare a fi misoginie, nu prea e! Multe chestii sunt relative in viata asta. Va grabiti voi repede ca fata mare la maritat, dar nu-i chiar totul cum pare a fi. Nu va mai grabiti sa aruncati voi cu piatra... daca intelegeti unde bat!
15
0
Sunt perfect de acord cu acea postare.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212