REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

George Simion, despre refuzul de a se vaccina: "Am dovada că am anticorpi"

George Simion, despre refuzul de a se vaccina: "Am dovada că am anticorpi"

Replica API 1 octombrie 2021 | 23:22 1446

George Simion, co-preşedinte AUR, a explicat declarația sa potrivit căreia refuză vaccinarea. Acesta a prezentat la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, dovada că are anticorpi. „De ce m-aş vaccina şi de ce vrea domnul Cîţu să mă discrimineze", a întrebat acesta.

Întrebat cum vede măsura potrivit căreia accesul în sectorul Horeca să se facă pe baza certificatului de vaccinare, George Simion a spus că este o măsură discriminatorie pentru cei care au trecut prin boala şi au anticorpi mai buni decât ce poate oferi vaccinul.

Mai mult, acesta a ţinut să clarifice o declaraţie recentă prin care spunea că nu s-a vaccinat şi nu se va vaccina pentru că este "sănătos şi nu simte pericolul".

„Am fost într-o emisiune duminică, și am spus că nu mă vaccinez și a sărit presa asta pro -vaccin inclusiv pro vaccinare obligatorie pe capul meu. Ce a putut să spună George Simion. E incredibil! George Simion este anti-vaccinist!

Nu sunt anti-vaccinist! Sunt pentru alegerea fiecăruia de a se vaccina. În momentul ăsta ce face Florin Cîțu este o inepție. A și jignit 70% dintre români, i-a făcut analfabeți funcționali, conform testelor Pisa. Aparent cei care nu trec testele Pisa nu se vaccinează, o aberație o gogomănie.

Eu mi-am făcut un test de anticorpi. M-am dus vineri și mi l-am făcut să văd dacă am anticorpi și ghiciți ce? Am anticorpi la COVID-19. Înseamnă că am fost asimptomatic. Am trecut prin boală. Nu știu când am avut boala dar cert este că am anticorpi.

E eu dacă am anticorpi în momentul ăsta, care sunt mult mai buni decât cei provocați de vaccin de ce m-aş vaccina și de ce vrea domnul Florin Cîțu să mă discrimineze? Adică nu îmi permite accesul în restaurant când am anticorpi. Și de ce vrea domnul Cîţu o să distrugă acele restaurante și acele terase", întreabă liderul AUR, George Simion.

George Simion: "Nu mă voi vaccina. Am 35 de ani, sunt sănătos, nu simt pericolul"

George Simion, co-preşedintele AUR a explicat astăzi într-o emisiune TV de ce nu se vaccinează: "Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neștiind ce va urma", a spus liderul AUR.

George Simion, co-preşedintele AUR a precizat astăzi că nu intenționează să se vaccineze împotriva COVID-19 explicând punctual motivele.

“În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care așteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate, ceea ce nu mi se pare normal. Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, a spus George Simion, la Prima TV, citat de news.ro.

„Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neștiind ce va urma"

Întrebat dacă crede în COVID-19, liderul AUR a precizat că este conștient că virusul există, însă promisiunile legate de vaccin s-au schimbat.

„Specialiștii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma. Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul ăla în care te vaccinezi. (…) De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală", a mai explicat George Simion care a subliniat că mulţi români nu au fost convinși de campania de vaccinare asumată de premierul Florin Cîţu, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
republica moldova!
3
1
Ce nu intelege omul asta, este ca poate sa aibe certificat daca a avut boala si are anticorpi. Dar daca anticorpii sunt doar pe hartie, cumparata cu o suta de lei, atunci discutam de un caz penal.
5
5
am auzit ca pana la revolutie 1990, vaccinurile erau sigure, elevii sau studentii nu aveau nici o reactie negativa, se facea in timpul orelor!
8
2
dar daca lovesc pe cineva cu ea pe strada ...platesc !
5
1
sa te ia de imbecil!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272