REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

George Simion îi invită pe români să participe şi prin mijloace online la nunta sa

George Simion îi invită pe români să participe şi prin mijloace online la nunta sa

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 2177

Liderul AUR George Simion i-a invitat pe toţi românii la nunta sa care va avea loc pe 27 august. El a postat pe Facebook un link pe care îl poate accesa lumea pentru a luat parte şi virtual la nunta sa şi a prezentat o fotografie alături de viitoarea sa soţie.

George Simion

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă: https://wa.me/40720840378?text=particip, a scris George Simion, sâmbătă pe Facebook.

Încă din 11 iunie, Simion a invitat, printr-un mesaj video postat pe Facebook, populaţia României să participe la nunta sa care va avea loc pe 27 august în satul Oveselu, judeţul Vâlcea. Condiţia pe care a pus-o liderul AUR a fost ca participanţii să fie îmbrăcat în ie tradițională românească.

„Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, preciza atunci George Simion, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se vor uitat gospodinele patrioate si hauriste .haisktir cu nunta ta de kkt .
1
0
Auzi bre nea simioane la junta mats se dau mici ceva carnati branza da oae cu adaos mamaliga sa haleasca si gura noastra noastra ceva?
0
0
Si toate astea, oameni buni, se datoreaza faptului ca Anonymous Romania s-a implicat in demascarea impostorilor rusofili din AUR. Fapt ce a dus la alungarea Dianei IVANOVICI Sosoaca din AUR, la alungarea lui Calin Georgescu, pe care il voiau presedintele Romaniei in 2024 din partea AUR. Rusofilii astia doreau sa "prostesca poporul, cu televizorul". In era digitala, nu le mai merge. Ca drept dovada, Satana Putin a esuat lamentabil, pentru ca a subestimat puterea internetului, el fiind de "moda veche", primitiv KGB-ist indoctrinat de sovietici.Nu se mai poate falsifica istoria.GATA! E totul LIVE
8
0
Concluzie: Calin Georgescu, membru in Grupul de la Roma, si-a declarat dragostea fata de Satana Putin si modelul lui de "putinism" in zoo de oameni care a devenit Rusia. Deci, individul asta Calin Georgescu era dorit de AUR sa devina presedintele Romaniei in 2024. DAR, romanii adevaratii, patriotii adevarati si crestinii ortodocsi adevarati l-au demascat ca e satanist putinist, au demascat relele intentii ale impostorilor din AUR.Calin Georgescu are pe pagina sa de wikipedia in romana,la ideologie, euroscepticism si rusofilie. Inseamna ca AUR vrea ROEXIT si neutralitate - gaze rusesti ieftine.
15
0
Din informatiile mele, Diana IVANOVICI Sosoaca, Dan Puric si mai exista cel putin un individ surpriza, acestia vor fi sateliti ai lui George Simion la alegerile prezidentiale din 2024. Practic, satelitii astia sunt meniti "SA FURE" din alegatorii celorlalti candidati, fie prin doctrine religioase, fie prin simpatie fata de Rusia,Putler si alte bazaconii, astfel ca la rezultatul final George Simion sa se apropie in procente de catre viitorul presedinte ale Romaniei in 2024,sau chiar sa, Doamne Fereste, castige!Este de datoria noastra SA OPRIM grupul infractional rusofil A U R. Intelegeti acum?
0
0
Inca un lucru pe care l-a scapat George Simion la 40 de intrebari cu Denise Rifai este faptul ca vrea sa candideze la prezidentiale in 2024, desi minte ca nu o face. Doi la mana, ei nu strang semnaturi pentru demitera lui Iohannis, ci strang semnaturi pentru 2 candidati la prezidentialele din 2024. Intelegeti ce spun? Pentru ca, mai dupa deget, asta spun ei ca vor face in 2024, il vor "invinge" pe urmatorul Iohannis, sau pe cel pe care Iohannis il lasa dupa ce i se termina mandatul. Dar, din sursele mele, semnaturile stranse de rusofilii astia sunt pentru candidatii George Simion si Dan Puric.
0
1
George Simion a spus cu gura lui ca A U R este un partid populist, deci sare din start din preferintele noastre a romanilor adevarati care dorim distrugerea coruptiei, distrugerea rusofiliei si radacinilor securistilor care au distrus Romania in ultimii ani. Viitorul Romaniei este in UE si NATO, nu neutra cu anexare-surpriza de catre Rusia si nici NU ne ducem de buna voie sub cizma Rusiei, care, REPET, a invadat Romania de 12 ori in istorie. Iar alt lucru pe care l-a spus George Simion cu gura lui despre alegatorii AUR ca sunt "prosti, dar multi, sa nu uitati asta".Deci cantitate, nu calitate.
1
0
Sunteti ori rau intentionati ori idioti omul se insoara urati-le casa de piatra si multa sanatate la amandoi!Ce are de a face casatoria unui om cu dezlantuirea asta dusmanoasa a unora dintre comentatori ! O mai amesteca si pe madam Sosoaca ca mizeria morala a unora sa fie completa!
0
0
AUR au bagat in partid 2 ucigasi de la revolutia din 89, pe militarii Nicolae Roman si Francisc Toba. SA NU UITATI ASTA! Indivizi care ii dau apa la moara securistei rusofilo-putiniste Diana IVANOVICI SOSoaca. AUR vrea sa ajunga la ciolan prin alianta cu partide noi, dar partide facute recent de catre VECHILE FOSILE politice, Liviu Dragnea, Dancila, Ludovic Orban si alte fosile care au tinut Romania in noroi peste 30 de ani, fie prin prostia lor, fie prin rea-vointa. Practic astia din AUR baga in partid pe oricine vine cu un grup personal de simpatizanti, sa ridice impreuna procentele A U R.
0
0
Diana SOSoaca a fost prezenta, in 2004, in spatele premierului Adrian Nastase in momentul in care guvernul PSD a vandut atunci Petrom catre OMV, companie austriaca. Petrom controla atunci productia de petrol a Romaniei si jumatate din productia de gaze. In urma cu vreo 2 zile, scroafa de 200 kg Diana Sosoaca urla pe un live din benzinarie ca Nastase a vandut Petrom catre OMV. Cata nesimtire! Va spun sincer, cand A U R s-a aliat cu SOSoaca la ultimele alegeri, practic si-a semnat testamentul politic. AUR nu mai are viitor politic. AUR vrea alianta cu partidele Dragnea, Dancila Orban etc
0
0
Pana aici, v-ati lamurit, nu? Alt individ manipulator din spatele A U R este DAN PURIC, individ care a fost declarat oficial ca turnator la securitate si gasiti documentele online. Inca de la varsta de 17 ani a fost pus sa-si toarne la securitate colegii. La fel, il au pe Ion Cristoiu care a fost turnator la securitate si care face gargara publica impotriva americanilor si ridica in slavi Rusia. Am o banuiala ca multi dintre fostii turnatori la securitate fac ceea ce fac si din frica sa nu fie executati de cei care au mai ramas din fosta securitate. Sosoaca la fel a lucrat cu securitatea.
0
0
Partidul A U R primeste bani de la oligarhi rusi, primeste bani de la puscariasul rusofil Sebastian Ghita. Partidul AUR a fost creat de catre rusofilul DECLARAT si care are trecut pe pagina lui de wikipedia RUSOFILIE la IDEOLOGIE, CALIN GEORGESCU. Individ care l-a chemat pe mana dreapta a lui Putin, ideologul lui Putin, Alexander Dugin. Individ care a uneltit asasinarea opozantului pro-european al Rusiei, Boris Nemtsov in 2015, care voia pace cu Ucraina. Dugin care a zis la Digi24 ca NATO trebuie distrus, la fel si SUA, iar noi sa ne unim cu Rusia pe "criterii religioase" in euro-asianism.
0
0
Nu aveti incredere in AUR doar pentru ca se imbraca in haine traditionale romanesti sau ca flutura tricolorul. Sunt lupi rusofili in haine de oaie! Sunt impostori! Daca au indraznit sa manipuleze crestinii ortodocsi romani folosind duhovnici impostori precum Teodosie si alti rusofili care aspira la ciolan, la scaunul aurit al patriarhiei romanesti. Rusii au un criminal kgb ca patriarh, Kirill, iar fostul a fost tot criminal kgb, patr. Alexy. Patr. Daniel la fel are trecut dubios cu legaturi in securitate. Mare alb, un fariseu rusofil, care foloseste popii sa pacaleasca batranii ce sa voteze.
0
0
Prima expresie a celor din AUR e ca suntem slugile strainilor. Ca ne fura strainii, si hai sa furam noi "AURolacii"! NU! Noi lucram cu greu de ani de zile sa extirpam coruptia si rusofilismul care a tinut Romania in mocirla Rusiei 30 de ani. NU vom vota niciodata AUR si nu vom aduce inapoi comunismul, dictatura sau cizma Rusiei peste mormintele stramosilor nostri. Niciodata! De 12 ori a fost Romania invadata de Rusia. Nu vom fi niciodata prieteni cu Rusia. PUNCT! Ar insemna sa ne batem joc de suferinta stramosilor nostri batjocoriti si ucisi de rusi!
0
0
Deci oligarhii rusi care baga bani in partidul rusofil, antisemit, extremist, separatist, putinist AUR si cu puscariasul Sebastian Ghita, care sta ascuns in Serbia, singura tara in care Rusia mai are parghii satanisto-mafiote in regiunie. Deci Ghita asta are tot interesul sa bage bani in curul lui Simion si A U R, ca sa transforme Romania intr-o dictatura putinista, intr-o tara sluga a Rusiei, ca el, Ghita sa se intoarca inapoi in tara. E logic, nu? Astia toti care contribuie la "lovitura de stat" vor ajunge la CIOLAN, primesc toti afaceri mafiote ca in 89 cand si-au "pus bine" toata familia.
2
0
Au incercat cu individa aia pe care o prezinta presa, sa o faca "prima doamna" a partidului AUR si a ROMANIEI in 2024. S-au aflat secrete murdare despre ea, asa ca sunt nevoiti sa-i gaseasca alta sotie pana in AUGUST. HAHAHA! Ce circul naibi, oameni buni! Repet, daca nu reuseste asta sa ajunga presedinte, si eu sunt sigur ca nu exista romani atat de p****i sa-l voteze pe asta, impostoarea lui sotie o sa-l paraseasca pentu un afacerist, cum a facut Irina Dragnea, dupa ce Liviu Dragnea nu a mai candidat la prezidentiale si nu mai aveau rost sa bage bani in "prima doamna Irina Dragnea". E logic.
2
0
Si la ce urmeaza in noapte nuntii suntem invitati?
1
0
Bai, baieti! Stiti care e treaba cu impostorul asta rusofil, George Simion. P*****a aia pe care urmeaza sa o ia el de sotie, este o p******a d-asta, un agent rus. Nu a fost dragoste la prima vedere, nu e gravida cu primul lui copil, nimic. Viitoarea lui sotie a fost aleasa de catre fondatorii AUR, pentru imaginea partidului. Intelegeti? Pentru ca George Simion era un burlac d-ala care urla toata ziua prin galerii cu huliganii, ii placea scandalul, mahalaua. Daca deschideti ochii putin mai marti o sa vedeti ca "viitoarea nevasta a lui George Simion" este instruita acum sa fie "PRIMA DOAMNA".
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212