REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

George Simion, lider AUR:

George Simion, lider AUR:

A.F. 24 decembrie 2023 | 00:00 390

George Simion, lider AUR:

„După oficializarea mariajului între cuplul Ciolacu-Șoșoacă la dezbaterea bugetului pe 2024, pare-se că acest duo de șoc pune la cale încă ceva pe final de an. Pe parcursul ultimelor zile tot mai multe persoane m-au întrebat același lucru: ce e cu toată agitația asta cu ședința specială a Camerei Deputaților pe data de 28 decembrie referitor la autonomia așa-zisului ținut secuiesc? Este ceva foarte ciudat aici. Subiectul cu privire la respingerea proiectelor privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc este lansat tocmai de Ciolacu, cel care sigur are blat cu UDMR, așa cum a tot avut PSD-ul în ultimii 34 de ani.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni , nu îl mai încurajați pe dezaxatul ăsta , genul ăsta de mizerii umane care invocă naționalismul și se pretează la gesturi și acțiuni precum cele de până acum să știți că nu vrea binele niciunui om din popor ci se gândește și acționează doar pentru binele lui și a găști lui de oportuniști , încurajați/votați democrația nu autocrația .
2
0
Nu mai scăpăm de figura acestui nespălat, acestei javre ordinare, acestui lider de galerie de fotbal? Ce treaba are el cu politica? Un neica nimeni care se crede salvatorul tarii? Așteaptă golănie ca vei ajunge acolo unde îți este locul, lângă Putin
1
0
Toti politrucii romani sunt varza. Care tinut secuiesc,tatarasc,lipovenesc,bulgaresc,t******c? Sa terminam cu asta! Avem Romania si basta! Limba oficiala este una,etnicii au dreptul sa foloseasca limba lor materna si in rest,la gara! Investitiile trebuiesc facute in functie de prioritati economico-sociale,nu de e***e. Politica de dezvoltare trebuie sa fie unitara,adica tara sa fie administrata ca un tot,nu pe parcele privilegiate sau nu. E greu? Nu. Cui nu-i convine,sa plece unde vrea. Majoritatea este romaneasca,crestina si restul minoritatilor sunt respectate ca facand parte activa din Romania,din poporul nostru,doar ca au specific de limba si unele traditii care le sunt garantate. Care e problema? Unii vor sa fie sefi peste cineva? Sa se faca sefi de scara la bloc si sa iasa naibi din politica!
3
0
Iar poze cu boratura asta?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272