REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

George Vișan, despre Focşa de la AUR: În parlament nu suntem în peluza unui stadion!

George Vișan, despre Focşa de la AUR: În parlament nu suntem în peluza unui stadion!

Replica API 12 mai 2022 | 17:28 1504

Incident regretabil în Parlament, între doi demnitari, unul de AUR iar celălalt de la PSD. Astfel, deputatul AUR, Dumitru Focșa l-a amenințat cu bătaia pe liderul de grup al deputaților PSD, Alfred Simonis. Conflictul a pornit după ce propunerea legislativă "Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român", iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen. Reporterii Replica de Constanța l-au contactat pe George Vișan, fost deputat PSD, pentru un punct de vedere în privința acestui conflict.

Un gest cu totul deplasat și nelalocul lui, necolegial. La nivel de parlamentar să ajungi la un asemenea comportament nu este permis. Este dezgustător. Sunt alte instrumente pe care un parlamentar le are la îndemână și cred că Focșa are ceva experiență în Parlament ca să nu facă așa ceva. La nivel de statut al parlamentarului trebuie să se facă ceva, pentru că nu este prima dată când se se întâmplă asemenea derapaje. Probabil că este un comportament normal la AUR, pentru că George Simion, președintele partidului, l-a luat de gât pe ministrul Virgil Popescu. Nu suntem o țară din lumea a treia ca să ne facem dreptate prin puterea pumnului. În parlament nu suntem în peluza unui stadion, să ne comportăm ca niște huligani.” a declarat George Vișan pentru Replica de Constanța.

Ce este Legea suveranității

Printre prevederile legii sunt: abrogarea legii referitoare la măsurile de combatere a pandemiei, interzicerea reclamelor la medicamente sau pedepsirea celor care folosesc un dispozitiv de „accesare sau manipulare a activităţii neuronale”, nu mai e permisă publicitatea la medicamente la TV, ci doar din uşă în uşă.

George Vișan

Contactat de către reporterii Replica pentru un punct de vedere, Dumitru Focșa nu a dorit să facă nici o declarație.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu l intrebati pe visan ce a facut 2 ani cand a fugit, in Iordania cu banii de la imobiliare luati, de la dezvoltatori, cine l sustine pe hotul a**a de visan? si de ce este liber? si nu la zdup..
0
0
Visan e un fraier. Nu stie decat sa fie slugoi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272