REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Geronimo Brănescu A FOST DEMIS de la conducerea ANSVSA. Revine la conducerea DSV Constanţa

Geronimo Brănescu A FOST DEMIS de la conducerea ANSVSA. Revine la conducerea DSV Constanţa

Replica API 27 noiembrie 2019 | 16:22 1099

Geronimo Brănescu, şeful Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare (ANSVA), a fost demis din funcție de premierul României, Ludovic Orban. Decizia a fost grăbită de incidentul din Portul Midia, unde o navă încărcată cu peste 14.000 de oi s-a răsturnat.

Geronimo Bărnescu va reveni la conducerea Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanța, unde postul a fost ocupat până în prezent de Diana Cristescu, însă interimar!

Reamintim că, în 2012, Geronimo Brănescu a fost numit director executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Animalelor Constanţa. Anterior, Geronimo Brănescu a fost medic coordonator, între 2010 şi 2012, la Circumscripţia Sanitară şi pentru Siguranţa Alimentelor Feteşti.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
legea in romanica este facuta de hoti in folosul talharilor,adica daca este un ageamiu si un dobitoc intr-o institutie va performa in alta,numai hoti si neamuri de ale lor
0
0
De ce naiba nu pleaca acest borfas ? Pt ca este avid de bani si un ciolanar iscusit, se vorbeste ca nici pe la serviciu nu ajunge prea des, mai pe la pranz asa si isi parcheaza range-ul nou in fata, poate justifica de unde are acest bugetar modest
4
1
Pentru pesta porcina nu al acuza nimeni
1
1
bah , ta-su si ma-sa erau treji cand i-au gasit acest nume incompetentului asta...? auzi la idiot cum este strigat: gero !?!
3
1
Doar demis!!,nu verifica nimeni actele semnate de domnul director ?,chiar nu este nimeni curios sa vada ce decizii a dat omul asta, nu pentru ca sa mearga la puscarie dar poate mai recuperati ceva bani pentru bugetul de stat.Nu este nimeni interesat de bani tari?,hai miscati-va pentru ca de asta sunteti platiti din bani celor ce muncesc.
4
1
geronimo-adus la constanta de dragnea si nicusor,avea sarcina sa adune citi mai multi bani
4
0
"Competenta" intruchipata acest personaj! Nu exista mediv vetyerinar din judetul Constanta care sa nu-i fi incarcta frigiderul macare o singura data. Pentru "competenta" desigur.
2
0
Si de ce revine ca sef la Dsv? Daca e demis pt incompetenta, apoi ce il mai califica sa fie sef in alta institutie?
6
1
jegul asta trebuie impuscat !!!!!
5
1
de ce cand ii demite se intorc sefi de pe unde au plecat?
10
0
Era mai bine daca se intorcea la porumbeii lui, in Fetesti.
13
2
Daca ai Onoare pleci - dar tu cum te ti cu dintii de Ciolan o sa mai folfai ceva din banii Constantenilor ! Rusine !
10
2
Haideti si cu demiterea criminalului BADESCU LAURENTIU de la Ambulanta. Ciuma PSDista trebuie aruncata Schizofrenicul BADESCU LAURENTIU ajuns manager pe spagi grase acest incompetent notoriu emanatie de prostie a PSD ului inpreuna cu toti lingai lui trebuie dati afara IACOB MONICA ONEA IULIA DORCEA ALEXANDRU Acesti HOTI sa dispara din ambulanta. Cealera grabeste putin demisia monstrului BADESCU LAURENTIU si curata ambulanta de lingai astia. Hai dle Cealera este timpul tau. Nu rata ocazia asta. Noi te sustinem JOS CIUMA PSD BADESCU LAURENTIU CRIMINALUL
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272