REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gigi Becali, după ce Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa: „O tăvăleam pe jos și o tundeam! Să vadă lumea ce înseamnă bărbat și femeie”

Gigi Becali, după ce Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa: „O tăvăleam pe jos și o tundeam! Să vadă lumea ce înseamnă bărbat și femeie”

Replica API 15 iulie 2019 | 00:00 523

Gigi Becali a comentat imaginile în care Dan Alexa, antrenorul Astrei, este bătut de impresarul Anamariei Prodan.

Patronul celor de la FCSB a avut un nou derapaj sexist în direct la TV, ironizând ideea egalității între sexe: „E puternică, femeile sunt egale cu bărbații. S-a făcut transferul greșit, s-a supărat că nu trebuia să facă transferul și i-a dat un pumn de i-a mutat capul din loc. Ce mare lucru? Mai trebuie cuvinte când vezi așa ceva? Mai poți să spui cuvinte când vezi așa ceva, când o femeie îi mută capul din loc la un bărbat? ”.

În direct la Antena 3, Becali a explicat cum ar fi reacționat el în locul lui Dan Alexa: „Să mă ierte Dumnezeu, dar eu o luam de păr, o tăvăleam și o și tundeam. Găseam și o foarfecă și o tundeam! Nu contează că ieșea scandal. Să se înțeleagă și să știe lumea ce înseamnă bărbatul și femeia. Eu vorbesc la modul general, nu de Anamaria”.

„Știe să dea, i-a mutat capul din loc. A făcut antrenamente, nu vezi că îi mută capul? Știe să dea. Bravo ei, tot respectul. Jos pălăria, Ana! Dacă poți să bați un bărbat, iar el să nu zică nimic, atunci mai bate doi-trei ca să se învețe minte, dacă sunt idioți și proști”

Gigi Becali despre Anamaria Prodan

„Din respect pentru Reghe, nu comentez bârfele”

Singurul moment în care s-a abținut de la derapaje a fost când a fost întrebat de zvonurile privind o relație amoroasă între antrenor și impresară:

„Dacă ei au spus că s-au certat de la transferuri, înseamnă că așa e. Ce, îi mint pe oameni? Așa ceva nu credeam că o să văd în viața vieților mele. N-am văzut în viața mea femeie care să bată un bărbat. Eu asta văd și asta comentez. Celelalte bârfe nu pot să le comentez, pentru că nu știu. Ce să zic? Să fac păcate și să zic că e criză de gelozie? Știu eu? I-am văzut eu că au o relație?

E femeie măritată, are copii. E și femeie măritată, și soția prietenului meu. Îl iubesc pe Reghe și nu pot să vorbesc despre asta. Din respect pentru Reghe nu vreau să mă bag în chestia asta. Comentez doar la general. Cum să fii femeie și să bați un bărbat?! Și tu să stai, în loc s-o iei de păr și să tăvălești cu ea pe jos? Asta pot comenta”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate si pe Adrian Senin tot Alexa l-a scos din fotbal dupa ce i-a rupt piciorul cu intentie.
0
0
acum poate se mai gandeste si Reghe daca mai sta cu ea, asa ceva iti da de gandit multe
2
0
O gandire demna de aceasta subspecie.
5
1
s-a trezit mortul de cioban oier crescut din parinti taranoi ca sa-si dea arama pe fata. puti a oaie de aici puscariasule
5
9
Bai,va bag in pizda mamii voastre cu cenzura.De cind tilhar,gipsan,sau continut critic are "caractere nepermise"?Huoooo!
3
1
Nesimtita, care impreuna cu piticania de Reghe, pozeaza in familia Kardashian de Romania. Niste parveniti care cu toti banii lor, au ramas tot niste oameni ieftini!
18
2
Trebuia sa-i dea un bombeu sa-i fractureze glezna ,asa cum l-a scos de pe teren pentru restul vietii pe fotbalistul Mocanu de la Farul. El si Lacatus au nenorocit doi fotbalisti pe viata. NU ar trebuie sa antreneze acesti doi macelari.
9
2
Are dreptate Becali. Trebuia tavalita, paruita, smuls parul ala fals, genele false,...etc. Oricum, prodanca este o falsa, o curva proasta, care s-a dat in spectacol... si nu e prima data. Nu! Pacat de Reghe, e un super baiat! Dar cu parasuta asta, terbilista asta, mahalagioaica asta, caftangioaica asta, langa el ...!?.... nu-i vad bine.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920