REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Gigi Uda, de la Biodam, a primit aviz de la Mediu pentru blocul de pe Atelierelor

Gigi Uda, de la Biodam, a primit aviz de la Mediu pentru blocul de pe Atelierelor

Andreea VREJOIU 22 decembrie 2022 | 00:00 2266

Cunoscutul afacerist constănțean Gigi Uda, administrator al societății Biodam SRL, are în plan să investească în construirea unui imobil cu 4 etaje, pe strada Atelierelor din municipiu.  În acest sens a făcut o solicitare către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru ca aceasta să evalueze impactul pe care lucrările l-ar avea asupra mediului. Se pare că această acţiune nu este necesară, iar Tudoran poate demara procedurile în vederea obţinerii documentelor necesare în vederea începerii lucrărilor de construcţie.


Cunoscutul afacerist constănțean, Gigi Uda, administrator al societății Biodam SRL, a primit aviz pozitiv din partea Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, pentru a ridica un bloc cu 4 etaje.  Recent, societatea Biodam SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare pentru emiterea acordului de mediu. Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanţa a publicat, recent, un document prin care anunţă că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în ceea ce priveşte proiectul firmei.


Este vorba despre proiectul ce vizează ,,Construire clădire de locuințe colective S+P+4E, cu spații comerciale la parter, cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați pe fiecare zonă reglementată în parte cu respectare edificabilului parcelar conform planșei de reglementări”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, pe strada Atelierelor, numărul 8-8 bis-10.

Cu sediul social în comuna Baia, din judeţul Tulcea, Biodam SRL a fost înfiinţată în 2003. Firma are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata, iar administrator este Gigi Uda. În 2021, Biodam SRL a avut o cifră de afaceri de 57.973.628 de lei, datorii în valoare de 38.075.819 de lei, un profit net de 118.788 lei şi patru angajaţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un mafiot mare te asteapta sa gafezi ! Cand vei gafa vei fi calcat in picioare ! Omu ti le stie toate , si ce ai s**t de la mata !
1
0
Donchi pufleni funie !
1
0
Cine e ala de a vrut sa isi dea temelie ?
1
0
Iar au început m********i să-și dea la gioale, ăștia de comentează sigur sunt deai lor.
2
1
cunoscutul afacerist constantean ? Daca nu "trintea "un bloc habar nu aveam ca exista .
5
0
Sa vezi distractie cand o sa se bancheasca alaxitii ce fac astea pe la fondurile europene , cum fura banii si ei sunt mari dezvoltatori , si ei sunt vai de p**a lor ! Au lasat subventiile la tauri , vaci , oi , acum fura milioane de la fondurile europene ! Liuta numai pe agariciu asta de gigi uda are facute pe vreo 5 milioane , asta si a facut si vila in faleza , probabil ca ia dat si lui 500000 de mii , restu ia luat liuta ! O sa i iasa lu liuta toate la suprafata si veti vedea cat de p***t e ! Pe costel liuta fratisu ala alta foame si el , are facute n proiecte si pe el !
5
3
Mare afacerist, de unde ați mai scos-o și pe asta, nu e decât săgeată unuia pe nume Liuta
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272