REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Grătare noi pentru constănțeni: municipalitatea a început montarea acestora

Grătare noi pentru constănțeni: municipalitatea a început montarea acestora

Replica API 5 aprilie 2018 | 16:49 297

După cum anunţau reprezentanţii municipalităţii Constanţa în urmă cu câteva zile, muncitorii au început montarea unor grătare noi în spaţiile de picnic din oraş. Prima zonă, Poarta 6, este deja reamenajată, grătare noi fiind montate, dar şi recipiente cu nisip pentru stingerea focului.

Reamenajarea zonelor de picnic va continua pentru ca până la data de 1 Mai constănțenii să beneficieze de grătare noi pentru tradiționalul mic.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce tari sunteti toti pe internet si injurati si jigniti da rupeti gratarele ,da uitativa putin si prin buletin si punetiva intrebarea la varsta care o aveti ce ati realizat in viata,ce scoli ati terminat daca ca uni saraci de voi nici cu buletinu in mana nu stiti cum va cheama,da vorba aia romaneasca pe noi ne f,,,e grija de ce fac alti cand noi nu avem un leu in buzunar de ne unflam pe facebook
0
0
nenorocit si mediocru primar, pentru cine ai montat tu gratare? iti bati joc de noi, de banii nostri?.....tara arde si tu te piepteni???????????
2
2
Fagadau este un mascarici....nu are nici fatza si nici prestanta de a fi primar.De atitudine nici pomeneala...Futegadau este bun cred eu, la sapat santuri in oras...
3
0
La anul, pe vremea asta, nu vom mai vedea decat picioarele de la gratare. Probabil nici alea.
1
0
IN LOC SA PROGRESAM, NOI REGRESAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
0
Astepti ultima luna din mandat sa le inagurezi si sa te pozeze replica ? Esti CEL mai slab primar de la Dej incoace !
10
2
bai jegule, cat mai ai de gand sa prostesti constantenii ? In afara de beculete de craciun, oua luminoase de pastele matii, spectacole si circ precum mascariciul de mazare, ai mai facut ceva pentru orasul asta ? Cat crezi ca mai inghitim vrajelile tale, scursura umana ?
16
0
Intretinuti social acum vor si carne domnule futegadau . Cum ai vrea sa fii votat daca nu le asiguri si carnita . Orasul colcaie in mizerie si parcurile arata ca dupa razboi . De piaptan avem nevoie cand mizeria este la iea acasa . Futuva in gura de PSD-isti . Cumparati prostimea cu nimicuri .
12
1
Acum cu alta placere o sa il voteze lumea pe fagadau pt acele gratare. Chiar daca constanta nu are nimic, dar are gratare noi ... bv
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272