REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.5° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Hairstylistul vedetelor, dat afară din conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc

Hairstylistul vedetelor, dat afară din conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc

A.F. 3 aprilie 2024 | 21:21 1866

Premierul Ciolacu a semnat decizia de revocare a lui Cristian Pascu din funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Hairstylistul vedetelor, dat afara din conducerea Oficiului National pentru Jocuri de NorocCristian Pascu

Acesta fusese numit în urmă cu două zile, numirea fiind criticată pentru că Pascu s-a consacrat ca hairstylist, fără legătură cu domeniul de activitate al CNJN.

Liberalul Cristi Pascu, consilier local în Sectorul 6, este cunoscut ca hairstylist, având o afacere de succes în domeniu.

Pascu a obținut o diplomă de coafor, a terminat Dreptul la o universitate privată, a fost prezentator TV la Euforia TV, un post de divertisment deținut cândva de Sorin Ovidiu Vîntu. Pascu este cunoscut drept hairstylistul vedetelor, având numeroase apariții în presa tabloidă.

Nicolae Ciucă a apărat numirea făcută la propunerea PNL, considerând că experiența de antreprenor îl recomandă pe Pascu pentru această funcție.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc sau ONJN este o instituție în subordinea Ministerului Finanțelor Publice. A fost înființat în luna aprilie 2013, prin Ordonanța de Urgenta nr. 20/2013. În acest fel Guvernul României a promovat un principiu european care permite gestionarea unică a domeniului jocurilor de noroc în România, fiind pentru prima oară când autorizarea, controlul și monitorizarea jocurilor de noroc sunt realizate de o singură instituție, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca Prim-ministrul este covrigar, de ce nu am avea si un vicepresedinte al pacanelelor, frizer !?
3
0
Dc ciuca zice de el ca e bun...va dati seama ce oameni are in partid. Bine, dc unul ca el e presedintele partidului...e claaar!
4
0
PNL=PSD=PCR
6
0
Fac lobby cu spagi grase ca sa nu se interzica pacanelele in orase. Firmele de jocuri platesc interlopii si gastile de cartier pentru influenta. Sunt pline de camatari… Droguri , prostitutie, se fac prin interlopii de la pacanele…
6
0
Frectii la picior de lemn dupa gafa infaptuita! Cslmati-va ,ii gasesc loc in alta parte, dsr fara tamtam!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468