REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Halep, revenire FANTASTICĂ în meciul cu Wang și e la un singur meci de locul 1 WTA

Halep, revenire FANTASTICĂ în meciul cu Wang și e la un singur meci de locul 1 WTA

Replica API 28 martie 2019 | 00:07 510

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de chinezoaica Qiang Wang (27 de ani, 18 WTA), scor 6-4, 7-5 și s-a calificat în semifinale la Miami, relatează GSP.ro.

Simona a început furtunos partida, cu break în game-ul inaugural. Românca și-a pus amprenta pe joc și a scos din joben un backhand în lung de linie care a ridicat în picioare întreaga audiență. Qiang Wang a avut nevoie de timp pentru a citi jocul flamboaiant al româncei. Chinezoaica a dat semnalul unei palide reveniri și a ajuns la 3-4, pe fondul unei defensive extrem de solide.

Halep a cerut intervenția lui Daniel Dobre, iar sfaturile primite au tranșat setul. După 45 de minute, Simona se impune cu 6-4.

Setul secund a fost un adevărat carusel. Halep a început cu break, apoi a urmat o cădere inexplicabilă. A cedat 5 game-uri consecutive pe fondul unor erori necaracteristice. Parcă resemnată, Halep a jucat mult mai relaxat, a urcat la fileu și a reușit secvențe de tenis mirobolant. După 12 puncte consecutive câștigate, Halep era pusă în postura de a servi pentru a duce setul în prelungiri. A fost momentul de cotitură. Adversara s-a distanța la 40-0, a avut trei mingi de set, toate anulate de Simona.

Simona Halep o depășește pe cehoaica Petra Kvitova în clasamentul WTA și urcă pe locul secund. Dacă se va califica în finală, românca va urca din nou pe locul 1 mondial, mai notează Gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica, pe ce limba scrieti ? Ce e aia flamboaiant sau mirobolant ? Nu mai stie sa vorbeste romaneste ??? Muie pesede !!!
1
1
pt a dovedi ca are stofa de nr.1, va trebui sa mai castige macar un GS in plus, o spun fara rautate.
4
0
Nu stiu de ce era nervoasa la inceput set 2 ?Probabil ca-si inchipuia ca Wang cedeaza repede ---La experienta ei nu s_a manifestat frumos sufera de inginfare --In rest a fost f f bine Felicitari !
5
1
Ce se mai ratoia la antrenorul Daniel Dobre , cacaraghioasa ! Pai din acest motiv nu sat nici un antrenor strain cu ea la cata lipsa de bun simt are ! Stai sa vezi cu Pliskova ce o sa mai arunce cu racheta pe jos , o sa-si dea singura pumni in cap ca maimuta si o sa se certe singura facandu-se proasta ! Bine ... acum , stie ea ce stie ! Deh ... machedoanca ! Stie HAGI de ce a ales o romanca !
6
5
Eram la Stanleybet cu putina treaba.. va pup
6
4
Iti mai face tac'tu o casharie .
6
9
felicitari Simona, meriti sa lupti si sa dovedesti unde duce munca, efortul, renuntarile
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272