REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

HALUCINANT! Localnicii ar fi furat obiecte din maşina în care şi-a pierdut viaţa Răzvan Ciobanu! POLIŢIA FACE CERCETĂRI

HALUCINANT! Localnicii ar fi furat obiecte din maşina în care şi-a pierdut viaţa Răzvan Ciobanu! POLIŢIA FACE CERCETĂRI

Replica API 30 aprilie 2019 | 01:11 430

Imagini absolut incredibile de la locul accidentului în care și-a pierdut viața creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Conform Antena 3, localnicii care au ajuns la fața locului unde polițiștii făceau cercetări au sustras bunurile găsite în mașina cu care designerul și-a pierdut viața. Oamenii au plecat de la fața locului cu alcool, din care nu s-au sfiit să și consume. Localnicii au sustras și o Biblie din autovehiculul grav avariat.

Referitor la aspectele sesizate de postul tv, oamenii legii au transmis mass-media următoarele: "Toate probleme si mijloacele de probă utile cauzei au fost ridicate de poliţişti de la faţa locului. Se fac verificări pentru a se stabili dacă cele sesizate se confirmă".

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/creatorul-de-moda-razvan-ciobanu-mort-intr-un-accident-rutier-in-constanta-video-389593/

https://www.replicaonline.ro/politia-precizari-oficiale-in-cazul-mortii-creatorului-de-moda-razvan-ciobanu-389606/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de la toate accidentele se fura...
3
0
Sunt interesat de epava, pentru dezmembrare. Ro
4
0
Romani din Sacele sunt machidoni daca nu crezi intreabal pe ala cu" neam de hoti si curve"la machidoni hoti nu sunt hoti ci gospodari daca un mache are posibilitatea sa fure si nu o face ala e un prost.
10
2
Ia zi mokanele cum e?Popor de hoti si coorve nu?
2
1
Cristina , cat de naiva esti . Se fac perchezitii dar ele.s anuntate cu cel putin 2 zile inainte , doar nu.ti inchipui ca ar putea fi deranjate beizadele cand inhaleaza si comercializeaza curajul sa.l faca pe tata dator cu un Mercedez presedintelui sau mai stiu eu carui stalp al societatii.
4
1
In zona aia miroase grav a branza. Telemea de oaie. Prea bazaie tzantzarii domle. In orice caz tre sa va feriti de astia care o ard pe la sunwave ca au calculatoru prajit..parintii lor sunt aia care pun stampiluta pe PSD.
10
4
Romanul tot roman
14
0
Dumnezeu sa l odihneasca! Era un om, cu bune si rele, ca fiecare dintre noi! Nu l cunosc, am auzit multe despre el, dar cert este un lucru: nu am vazut sau auzit ca acest om sa jigneasca pe cineva, sa fie implicat in scandaluri sau sa vorbeasca de rau pe cineva. A fost un om intre oameni! Sa fie iertat!
19
5
Comentarii pline de inteligenta, prostia este veche insa faptul ca o afisati cu mandrie este problema! Bravo Sacele! Atitudine, stil si caracter..furati de la un accident!
18
6
I sau furat vibratoarele
14
8
Ciobanu venea de la sunwaves si asta spune multe. Oare pe cand o razie la festivalul asta nenorocit unde dealeri fac bani frumosi? Ca sa nu mai zic de restul cluburilor din Mamaia Nord, unde la fel se prizeaza fara nicio jena. Mi e rusine de generatia mea si de modul in care a evoluat "distractia".
43
8
Accidentul s-a petrecut in zona tribala-rezervatia kipanilor-Sacele
26
8
Bine ca nu l-au ars in bostan
16
2
Ia vedeti ca presa anunta ca ...croitorasul cel viteaz si-a pacalit familia ca merge la valcea si el a ajuns la festivalul vietii ...sunwaves. Bratara de la festival nu a putut fi furata de localnici.
9
4
avea buzunarele cusute
7
3
Localnicii ar fi furat si trusa politistilor cu care fac masuratorile. Ba chiar si masina croitorului. Oameni gospodari. Dar croitorul? L-a buzunarit cineva?
15
2
plini de cacat
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212