REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

HALUCINANT: O mamă, amendată pentru că îi plângea copilul de 2 ani

HALUCINANT: O mamă, amendată pentru că îi plângea copilul de 2 ani

Replica API 1 octombrie 2018 | 00:50 392

Poliția a amendat o mamă a unui copil de 2 ani și 4 luni pentru că acesta făcea gălăgie în timpul nopții. S-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Popești Leordeni.

O vecină a sunat de două ori la poliție și s-a plâns de faptul că copilul femeii plânge și face zgomot din cauza faptului că merge cu antemergătorul. Mama le-a explicat polițiștilor că copilul este răcit și din acest motiv plânge. Cu toate acestea, polițiștii i-au dat o amendă de 500 de lei.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma bucur ca militia ia masuri si in randul propriilor angajati. Fufa asta de mamica, isi invata copilul inca de mic sa mearga cu antemergator. Ceilalti copii de ce sa nu aiba antemergator? Pun pariu ca este si ilegal, indiferent de ora. Sa ia amenzi ! Oprea cum este anchetat?!
2
0
Toata treaba tine de bun simt dar cum romanii nu prea au asa ceva se vad si rezultatele! Si mai lasati titlurile astea lacrimogene ca poate sunt prosti care chiar pun botul!!!! Inainte sa comentati pro ''mamica afectata'' stati un minut si rumegati sitatia!
3
1
Price cocalar darama cartieru' cu boxele, si vecina se plange de zgomotul masinii de spalat si a copilului?! Antifoneaza-ti apartamentul!
2
4
dumneata ai copil si locuiesti la bloc?
2
2
Foarte normal ce s-a intamplat!!! Faptul ca ai un copil nu inseamna ca trebuie sa te caci in capul tuturor!!!
10
5
copilul trebuia GAZAT
2
6
Esti un BOU ! Pai la mintea ta de musca ar trebui desfintata institutia Politie ca golanii ca tine procesomani sa faca pola mare !
3
3
Sunt contracte de consum energie electrica pe timp de noapte cu un tarif adecvat, mai ieftin decat cel clasic.Si atunci spala, calca omul ,ca asa e alegerea lui.Masinile de spalat sunt fabricate pentru un zgomot suportabil, sub limita legala admisa, ca altfel ar spala lumea rufele la mana.Politista si vecina reclamanta sa dea in judecata producatorul, ca face zgomot masina de spalat.Deci indiferent care din cele doua variante ar fi motivul, amenda nu are motive sustenabile.
3
7
News , fu ck you mortule
2
2
un coi de pofta si ma reclamat o doamna ca o am pe jartea...am ajuns in secolul nebuniei nu ne mai eabda dzeu.
4
2
Aveti perfecta dreptate ! De fapt situatia nu a stat chiar asa cum o prezinta mamica -victima ! Cand a venit politista la usa apartamentului , din interior se auzea cum aia spala cu o masina de spalat LA ORA 2 NOAPTEA rufele si dupa ce a fost amendata a inceput sa se victimizeze pe retelele sociale ca vezi Doamne a fost amendata pt ca-i plangea copilul ! Mai ales tigancile isi baga puradeii la interval ca sa scape de amenda ! Basca ca a tipat la politista ! Tipic romanesc ! Nu va mai luati dupa aparente ! Vorba aia : ''Daca asculti vrsiunea caprei din poveste, lupul va fi totdeauna vinovat !''
14
1
Esti dus pe p wla de suflet pensionarule. Politistul a fost chemat in apartamentul celei care a facut reclamatia.Si politistul a constat ca la ora tarzie din noapte,incadrata ca ore de liniste intre 22-06 se auzea zgomote de masina de spalat si alte zgomote,etc care deranjau.Asta cu plansul copilului e strategia familiei nesimtite care vrea sa para ca incaseaza amenda din cauze absurde adica un banal plans de copil.Daca politistul a auzit cu urechile lui nivelul ridicat de zgomot si s-a convins ca e deranjant ce facem acum? IL apostrofam ca nu aplica legea?
15
3
mamica bebelusului trebuie sa contacteze un avocat si, in baza dovezilor, sa dea politistul in judecata. In ce tara traim, sa punem pumnul in gura copilului sa nu mai plaga din cauza ca este bolnav, inseamna ca ne-am tampit cu totii
4
15
Haha-hahalep a intzarcat mielu' la beijing. Mai face niste poze si vine.E pe vine.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272