REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

HAOS în zona Mangaliei! Maşini neînmatriculate, numere FALSE şi şoferi BEŢI

HAOS în zona Mangaliei! Maşini neînmatriculate, numere FALSE şi şoferi BEŢI

Replica API 8 noiembrie 2018 | 00:00 353

Doi bărbați au intrat în atenția oamenilor legii, după ce au fost depistați la volanul unor autovehicule cu numere de înmatriculare false sau chiar neînmatriculate. Mai mult decât atât, unul dintre șoferi avea permisul suspendat, iar celălalt se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism cu numere de înmatriculare false, pe raza municipiului Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La aceeași dată, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, Cătălin Valeriu M., în vârstă de 29 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a intrat în coliziune cu un autoturism staționat, în zona grădiniței, rezultând doar pagube materiale, acesta fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Menționăm că bărbatul nu este la prima abatere. În 2009, el a fost prins la volan, în Gălbiori, chiar dacă avea permisul de conducere suspendat. În ambele cauze, oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ATENTIE INCURCATI BORCANELE CE TREABA ARE POL LOCALA CU RUTIERA CE TREABA ARE PRIMARIA CU POLITIA NATIONALA TOATE SUNT 3 LUCRURI DIFERITE
0
0
Bravo Geolgau bravo vezi ca se poate
0
0
Eu opresc la trecere
1
0
Locala are un agent in ovidiu este rom si face abuz aghisan
2
0
poate aude si politia, inclusiv cea locala si mai iese din birou cateodata
2
0
Astia din pecineaga au nevoie de pasaport ca sa intre in mangalia, nu i mai lasati bai fratilor.. uita ti si voi ce fac taranii, lasati i sa culeaga cartofi pe camp, nu i mai aduceti la oras ca fac urat.
5
2
Normale esti cam dus. Nu primarul are in atributii circulatia rutiera ci politia nationala. Dar tu esti cam frustrat ca iti darama cascarabeta de garaj sau nu te mai miluieste cu vreo pomana. Vezi ca sunt locuri de munca .
5
5
Bravo la puscarie cu nemernici din cauza lor mori nevinovat
8
1
Sat fara caini. Incepand cu primarul care nu face nimic si pana la ultimul politist local care doarme in masina la sensul giratoriu.
12
3
Asa mor oameni nevinovati...
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272