REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Haos într-o intersecție, după ce Dorel a atins un cablu, iar semaforul a luat-o razna. Video

Haos într-o intersecție, după ce Dorel a atins un cablu, iar semaforul a luat-o razna. Video

Cristina BĂRBUCEANU 22 octombrie 2022 | 00:00 1995

Lucrările sunt în toi pe toate arterele mari din Constanța, acestea fiind, în mare parte, decopertate. Trotuarele nu mai sunt trotuare, pentru că ele sunt formate, în mare parte, doar din pământ, bulevardele nu mai sunt bulevarde.... Din păcate, se mai întâmplă și inconveniente. Pe Bulevardul Ferdinand, muncitorii au fost neatenți și au atins niște cabluri, iar semaforul a cedat, ceea ce a făcut ca traficul să fie îngreunat.

 

Construcții ample, probleme pe măsură

Constănțenii se plâng de faptul că „tranșeele” din oraș nu se mai închid. Totodată, locuitorii orașului sunt nevoiți, de dragul artei, să meargă prin pământ, iar când plouă, prin noroi. Pe lângă toate aceste nemulțumiri, se mai întâmplă și situații neașteptate, care întind la maximum nervii locuitorilor.

Potrivit informațiilor noastre, totul mergea ca pe roate la lucrările de pe bulevardul Ferdinand, până când, muncitorii au fost neatenți și au atins un cablu de la semafor, când efectuau lucrările, făcând ca traficul să devină imposibil.  

Video:

Trafic infernal, muncitori care dau din coate

Din păcate, în  timpul lucrărilor desfășurate în oraș, se mai întâmplă și neplăceri. Așadar, în cursul zilei de vineri, 21 octombrie a.c., o avarie a provocat blocaje pe șosea, punând în pericol și participanții la trafic, dar, mai ales pietonii.

Din pricina neatenției muncitorilor, semaforul a fost avariat, astfel că, pentru pietoni nu era indicată niciuna dintre culori, iar pentru șoferi, era roșu intermitent... Un muncitor, impasibil, susținea: „Am blocat semaforul. Haideți că ne bat ăștia!” (n.r. participanții la trafic).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exista semne de circulatie..care e problema ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218