REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Hârșova își mută serviciile și pe online. Ce beneficii vor avea cetățenii

Hârșova își mută serviciile și pe online. Ce beneficii vor avea cetățenii

Replica API 9 martie 2020 | 00:00 1136

Începând de astăzi, 9 martie 2020, orașul Hârșova facilitează accesul cetățenilor la serviciile publice. Concret, hârșovenii vor putea să depună cererile online, economisind astfel timpul petrecut la ghișee. Totodată, cetățenii vor putea face sesizări online și vor avea opțiunea de a-și plăti amenzile prin intermediul unui calculator sau smartphone.

Astfel, pagina de web a Primăriei Orașului Hârșova, www.primaria-harsova.ro, beneficiază de o nouă configurație, mulțumită conceptului de City Manager, care are ca scop transparentizarea activității și înlesnirea accesului la informațiile pubice oferite de primărie.

"Se vor putea depune cereri online și diverse documente, iar răspunsurile vor putea fi transmise tot online, în funcție de preferințele hârșovenilor, economisind mult din timpul acestora. Totodată se va putea urmări stadiul soluționării cererilor depuse de cetățeni, în baza numărului de înregistrare pe care îl vor primi", susțin reprezentanții Primăriei Orașului Hârșova.

Hârșovenii vor avea posibilitatea achitării amenzilor fără a ieși din casă, prin intermediul portalului "ghișeul.ro". Tot prin intermediul portalului se pot achita online taxele și impozitele locale. "Este într-adevăr o soluție IT la-ndemâna tuturor. Poți astfel să scutești drumul către primărie. Este o soluție lăudabilă", a fost una dintre reacțiile hârșovenilor.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In cazul asta poate mai relaxati bugetul de salarii ca nu mai incap putorile alea de functionari prin birouri. V-am dat un sfat, deci treceti la treaba!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212