REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Horia Constantinescu: 'Făgădău este IMPOTENT în materie de administraţie'

Horia Constantinescu: 'Făgădău este IMPOTENT în materie de administraţie'

Replica API 7 martie 2020 | 00:00 2387

Este Horia Constantinescu un personaj nou în peisajul politic constănțean sau este doar un episod ce amintește constănțenilor de personajul principal al Constanței, timp de 15 ani, fostul primar, Radu Mazăre? Comparația nu este una sărită de pe fix, așa cum pare la prima vedere. Prieteniile comune între cei doi și tiparul politic pe care și l-au făruit cele două personaje par a fi unele identice.

Ceea ce îi diferențiază în acest moment este faptul că unul dintre ei se află în închisoare, iar celălalt își începe aventura politică din postura de independent, asta după ce a străbătut mulți ani holurile Partidului Social Democrat. Bine, asta este o chestiune de moment, temporară. Inclusiv Horia Constantinescu nu și-a ascuns intenția de a reveni în PSD. Fostul comisar șef de la OPC Constanța nu și-a ascuns niciodată admirația pentru trei personaje de anvergură din PSD. Este vorba despre Liviu Dragnea, Adrian Năstase, acesta fiind și nașul lui și nu în ultimul rând, președintele Consiliului Județean din „epoca Mazăre”, Nicușor Constantinescu. Nu e de mirare acest lucru. Horia Constantinescu nu și-a ascuns niciodată admirația pentru cei trei. Singurii „inamici” par a fi actualul primar, Decebal Făgădău și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Radu Mazăre a fost etichetat de fostul comisar șef al OPC Constanța ca „regele în pielea goală”, iar viceprimarul de atunci, Decebal Făgădău, „fost angajat la curtea regelui”. Cu toate acestea, există totuși similitudini atât în comportament, cât și în traseul politic între Horia Constantinescu și Radu Mazăre. Fostul edil de la malul mării a candidat din postura de independent în anul 2000, la fel cum o face acum și Horia Constantinescu. Intrarea în PSD a fost iminentă imediat după adjudecarea alegerilor locale pentru Radu Mazăre. Să asistăm oare la un nou episod „Mazăre” sau Horia Constantinescu pare prea soft pentru a ajunge la „performanțele” fostului primar în materie de extravaganță? „Dacă vă referiți la faptul că am tupeu ca Radu Mazăre, să știți că este adevărat, însă eu nu mă arunc în lumina reflectoarelor cu atâtea femei cum o făcea Mazăre. Nu am cum, am o soție destul de înfiptă și nu aș putea face acest lucru”, a mai spus Horia Constantinescu. Fostul șef de la OPC Constanța este o variantă mult mai soft a lui Radu Mazăre, cel puțin la prima vedere, asta și pentru că Horia Constantinescu invocă credința față de Dumnezeu, ceea ce Radu Mazăre pierduse pe parcursul mandatelor. „Eu cred în Iisus Hristos și sunt un creștin ortodox adevărat”, a mai spus Constantinescu.

Constantinescu : Dacă ar fi să folosesc un singur cuvânt pentru Decebal Făgădău, acela ar fi impotență

Decebal Făgădău a fost și el ”bombardat” de Constantinescu, spunând despre edil că toate proiectele si hotărârile sale au fost unele „pompieristice”. Se pare că bătălia pentru fotoliul de la Primărie a început oficial, iar „micuțul” candidat se va lupta cu „orcii”, așa cum spunea chiar el în urmă cu ceva timp. Să fie chiar Horia Constantinescu cel care va pune mâna în final pe inel, devenind astfel „Stăpânul Inelelor”? Horia Constantinescu a arătat că nu se desprinde atât de ușor de foștii lui colegi din PSD și că are un singur obiectiv personal: înlăturarea lui Decebal Făgădău de la Primăria Constanța. „Dacă PSD ar fi venit cu un alt candidat în afară de Decebal Făgădău, nu aș mai fi candidat”, a menționat Horia Constantinescu. Chiar dacă a fost membru PSD și nu exclude revenirea în rândul social democraților pe viitor, candidatul independent spune că a avut foarte mulți colegi care nu meritau să fie în partid. ”Sunt mulți colegi care nu ar fi avut ce să caute în partid”, a mai declarat Horia Constantinescu. Întrebat de jurnaliști ce șanse are candidatul Horia Constantinescu la Primăria Constanța, se pare că acesta s-ar clasa pe poziția după sondajele făcute tot de el, pe poziția a patra în acest moment,în spatele lui Stelian Ion și la o diferență de 8 procente de actualul primar al Constanței. „Sondajul făcut de mine arată faptul că mă aflu pe poziția a patra, la doar 8 procente de primarul Decebal Făgădău”, a mai spus fostul comisar șef al OPC Constanța. Horia Constantinescu l-a numit pe Decebal Făgădău „impotent” din punct de vedere administrativ. Fostul membru al PSD nu s-a ferit să îl eticheteze pe Decebal Făgădău într-un singur cuvânt. „Dacă ar fi să folosesc un singur cuvânt pentru Decebal Făgădău, acela ar fi impotență”, a mai declarat Horia Constantinescu. Totodată, candidatul la Primăria Constanța nu a omis să critice proiectul de hotărâre aprobat de consilierii locali, în ședința extraordinară, de joi, 5 martie, în care a fost oficializată gratuitatea elevilor din municipiul Constanța pe transportul în comun. „Această decizie este bomboana otrăvită a campaniei”, a spus Horia Constantinescu.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un primar mai prost nu a avut orasul , dar ptr ca pnl vine cu un avar amiral fost profesor , va castiga din mers... fatalau , nu uita sa-ti aranjezi freza la casa albastra cand apari in campanie !
2
1
Va rupe din voturile anti Fagadau
1
0
Fagadau,cel mai prost primar pe care l-a avut Constanta dela Stefan cel Mare pana in prezent! Asa a fost de mic!
6
0
Lui fagabou ai dicteaza tot!El este un executant!
6
0
Te doare cacatul, cu horia labarul...sa-l luati acasa..........
4
4
Cel putin horia nu promite marea cu sarea, asa cum face fagabou. Omul are o limita. Bravo lui. Il votez clar
5
10
Cand vezi atata mincina si analfabetism normal ca votez Chitac
7
8
si nici nu-l votez votez Chitac,insa ce sar patronasii imbogatiti peste noapte care au luat amenda de la asta sa comenteze. Sunteti niste scursuri umane ba,ca dati mancare stricata laoameni doar ca sa va imbogatiti voi peste noapte,ce DACA stau prostii in spital si copiii lor dupa..e plina Constanta de jegosi din astia,care se dau smecheri apoi cu averile lor facute pe sanatatea noastra. Niste penibili,niste infecti. Karma va ajunge fraierilor.
9
2
Este mult peste Fagadau, si la smecherie si la administratie!
6
12
De 6 ani te ai declarat stapanul costinestiului, faza 1 pt acapararea zonei, masura dictata stii unde de bombonel. Pe urma OPC, sa poti fi vizibil in ochii prostilor faza 2. Dar daca esti prost si vrei sa impusti 2 iepuri si sa l mananci pe al treilea, acum vrei primar la judet. Costinestiul e o ruina, OPC e praf cu tot praful care ni l arunci in ochi si acum vrei tu sa administrezi constanta, dupa ce ai dat rateu in 2 faze. Ba, spune i lui nastase sa scoata din joben un iepure mai credibil si mai inteligent, tu esti un fiasco total. Intoarce te in basmele tale cu printese si lorzi vs DNA.
10
4
Horia esti un jeg o sa faci 1 la suta nu te va vota nici mata
13
9
un Dovlecel impanat care in grandomania lui de sageata proasta nu intelege ca toata cariera lui politica a murit inainte de a fi fost conceputa vs Bombonel.Daca in prostia lui statea de capul costinestiului si mai forta odata acolo ca e praf statiunea, avea o sansa sa se spele niste creiere, dar boul asta solitar pur si simplu isi arata disperarea.La fiecare 4 ani el se vrea primar, nici el nu stie unde, numai primar sa fie. Cand esti prost, macar nu ne mai da semnale...
11
2
Macar ii pune la treaba pe puturosii din primarie ce stau pe salarii de 70_80 mil ----ati uitat ce gasea la mincarea de pe litoral si de pestele stricat din Buc. ?-----Atunci era bine nu-i asa ? Altfel veneai pe litoral si ajungeai la urgenta !
8
5
Are dreptate "domnul" Horia Constantinescu. Dar as fi vrut sa aud asta de la altcineva, cineva dezinteresat de aceleasi practici politice si agresive de cerut spagi si comisioane. Oricine ar veni si nu doreste sa faca ceva pentru oras, din punctul meu de vedere, este impotent in materie de administratie. Pentru ca degeaba stii daca nu faci ... Ne-am saturat de bataile voastre de joc.
10
2
Fagadau se pisa pe tine cu bolta, ba muistule. Esti un cocalar de bucuresti, in motii tai de bulangiu.
13
10
Cat mai aveti de gand sa il promovati pe marioru asta se Horica. E un impostor incompetent pus pe considerente politice in frunte unei institutii de stat. Din cauza lui si altora ca el se duce tara dracului. Pentru o ciorba la vraja marii aduna niste asa zis jurnalisti si isi face reclama cand da amenzi la niste vanzatori de sahorma. Cand e de anchetat abuzuri adevarate ale firmele nu misca un deget. O marioneta un prefacut si un interlop pus la conducere de prietenii lui interlopi din partid.
17
2
Horia Constantinescu este un visator pe un scaun la o primarie asa cum s-a intamplat si in 2016 cand a visat la scaunul primariei Costinesti ,,DIN DRAGOSTE PENTRU COSTINESTI''!iN PREZENT Nu mai face parte din partidul PSD.dar a reorganizat partidul din Costinesti punand-ul pe finul Condari Vali ca presedinte al partidului si sa candideze din partea PSD-ului la functia deprimar.S-a implicat pentru de 8 Martie Ziua Femeii in com.Costinesti sustinand-ul pe finu si bagand-ui sefului de la restaurantul ARDELEANACA dinCostinesi o suma frumusica in buzunar impreuna cu coranavirus la pachet.Bafta!
15
2
Cat ai supt de la opc? Vrei un ciolan si mai mare? Daca nu e bun fagaboul de ce ai stat in partidul ciumatilor? Pentru ca ti-a fost bine. Si o sa revii iar dupa ce o sa pierzi.
20
6
Prin birou si nu a fost satisfacut.de ce domnule Horia?probabil corpul dvs nu il atrage si nah,nu a avut erectie sau cum?? Iepuras nebunatic care esti tu,chiar crezi ca vei castiga injurandu l pe fagadau?mergi si mai fa un update la propaganda,asta cu iz de moscova pe care ti a predat o nasul tau nu mai tine fraierica.mars in mm inapoi in Balta Alba sau unde mm ai crescut in bucuresti ca aici nu ai loc fmm de pederast
17
5
Un mancator de cacat Horia Constantinescu '' si un mincinos si jumatate. I Primul Rand Nu are ca cauta Prostul asta Horia Constantinescu la Primaria Constantei si sa se abtina sa nu mai zica cuvinte urate la Adresa Domnului Decebal Fagadau Actualul Primar al Constantei
12
20
putin spus ca fagadau e impotent, el defapt e inapoiat mintal...
29
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272