REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

HOTELUL lui Ionuț BARBU, din zona SCAPINO, mai are de AȘTEPTAT

HOTELUL lui Ionuț BARBU, din zona SCAPINO, mai are de AȘTEPTAT

Replica API 29 mai 2021 | 00:45 3336

Ionuț Barbu, regele panourilor imobiliare fără autorizație, constănțeanul care deține Seaview Media SRL şi a controlat afaceri alături de Elan Schwartzenberg, a primit aviz negativ din partea Primăriei Constanța. Mai exact, acesta solicitase un certificat de urbanism pentru construirea unui imobil de locuințe colective 2S+P+10 etaje cu funcțiunea de alimentație publică, spațiu comerciale și funcțiuni conexe la parter, doar că, proiectul nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate, destinația admisă fiind de 2S+P+8E+9-10E retrase.

Nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate

Planurile afaceristului Ion Barbu au fost date peste cap. Acesta solicitase de la Primăria Municipiului Constanța un certificat de urbanism în vederea edificării unui imobil cu regimul de înălțime 2S+P+10E, cu funcțiunea de locuințe colectiv, alimentație publică, spațiu comercial și funcțiuni conexe la parter, împrejmuire, branșamente și organizare de șantier. Imobilul ar fi urmat să fie ridicat pe bulevardul Tomis, în zona Scapino din Constanța. Însă administrația locală l-a refuzat, întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (utilizări admise si regim de înălțime).

Date despre Seaview Media SRL

Societatea care a solicitat certificatul de urbanism, Seaview Media SRL, este administrată de Ionuț Barbu, acționar majoritar Seaview Advertising și a fost înființată în anul 2000. Afacerile acestuia nu se rezumă doar la panouri publicitare, ci este cunoscut faptul că acesta a investit activ și în imobiliare. În noiembrie 2017, a inițiat un PUZ delimitat de bulevardul Tomis, bulevardul Aurel Vlaicu și aleea Hortensiei, pentru ridicarea unui bloc de 10 etaje în zona menționată. Însă administrația locală l-a refuzat, întrucât nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (utilizări admise și regim de înălțime).

Citește și:

Poliția LOCALĂ stă în COASTA lui Ionuț BARBU. I-a tras 50 de AMENZI, ca să-l SATURE de PANOURI

Seaview Media se ocupă de panourile publicitare şi la Mangalia, nu doar la Constanţa

PRIMĂRIA Constanța continuă DESFIINŢAREA PANOURILOR PUBLICITARE

Vergil CHIȚAC: 155 de PANOURI publicitare NU au avut AUTORIZAȚIE și PRIMĂRIA ȘTIA asta

Făgădău a GIRAT afacerea de PANOTAJ STRADAL şi PUBLICITATE: 150 de PANOURI, fără AUTORIZAŢIE

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272