REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Hoţii din Valu, cu apucături de „interlopi”, au ajuns la ÎNCHISOARE

Hoţii din Valu, cu apucături de „interlopi”, au ajuns la ÎNCHISOARE

Replica API 17 noiembrie 2021 | 00:15 14954

Hoții din Valu lui Traian, cu apucături de interlopi, au fost condamnați definitiv, la închisoare cu executare. Pe lângă scandalurile în care au fost implicați, aceștia au furat șină de cale ferată, cu mașinile de teren. A avut loc o urmărire ca-n filme, autospeciala Poliției a fost avariată, însă au fost prinși până la urmă. Acum au ajuns după gratii.

foto cu rol ilustrativ: ziuadevest.ro

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian, la data de 15 noiembrie a.c., au identificat 2 bărbați, de 43, respectiv 50 de ani, pe numele cărora Judecătoria Constanța a emis mandate de executare a pedepselor de 3 ani și 10 luni, respectiv 3 ani și 20 de zile de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Este vorba despre Gigi Dorel Bărbulescu și Mustafa Suat. Alături de ei au fost condamnați și Iordache Marinaș și Hrițuleac Constantin. Pe fond, Judecătoria Constanța s-a pronunțat pe 7.12.2020, după care, pe 12 noiembrie s-a judecat apelul.

Amintim că mai mulţi indivizi, clienţi vechi ai oamenilor legii, din Valu lui Traian, au fost trimiși în judecată pentru furt calificat, pe 22.09.2017. Doi dintre ei sunt cunoscuţi de mai bine de zece ani, în urma unor scandaluri pe care le-au provocat în zonă. Sunt acei indivizi cu impresii de interlopi, care au băgat în sperieţi comunitatea locală din care fac parte, prin acte de violenţă şi distrugeri.

În dosarul de față, în sarcina lui Constantin Hriţuleac şi a altor 3 persoane, s-a reţinut comiterea infracţiunii de furt calificat, în dauna Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA – centrul Regional de Exploatare, Întreţinere şi Reparaţii Constanţa - şi a societăţii SC Argus SA.

Urmăriri cu mașinile de teren

Mai exact, aceștia se pare că au sustras șină de cale ferată din zona Antestație a triajului CF Palas, folosindu-se de autoturisme de teren, cu care tractează șina pe câmp, către localitatea Valu lui Traian.

S-a procedat la urmărirea celor două autoturisme de teren, observându-se că unul este marca Jeep Grand Cherokee, de culoare închisă, negru sau bleumarin, fără a se putea sesiza numărul de înmatriculare, iar cel de-al doilea era marca Ford de culoare vișinie, cu numere de înmatriculare S.U.A, autoturismele deplasându-se cu luminile stinse, o distanță de aproximativ 400 metri. La un moment dat, în acțiunea de urmărire pe drumul agricol, din cauza ceții și norului de praf creat de către autovehiculele urmărite, s-au acroșat mai multe bucăți șină, existente pe drumul agricol marginal, astfel că, autoturismul în care se aflau lucrătorii de poliție, a ajuns în imposibilitatea continuării deplasării, ca urmare a unor avarii suferite, autoturismele de teren reușind să se îndepărteze. Oamenii legii au chemat întăriri, iar suspecții au fost prinși.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buretea nu stie nimic despre acel triaj....oare...cine i-a facut mari pe astia
4
0
Pismis este interlop ,ma da la produs
3
0
Cine e Puia asta
4
3
Alo politia , sunteti si voi prin valu ? Puia merge fara permis de ani de zile ,va ajut si cu filmari, faceti in plm ceva ca ne calca copii la cum merge.
9
5
Fiecare isi merita soarta
7
4
Papagal cartat toata viata lui a fost un simplu gainar cu figuri de milioane
4
6
Atentie mare!! Hrituleac este omul lui Mitroi
12
4
Astia interlopi? Poate niste simpli papagalii, mwisti, cine stie...
9
3
Alooo Sri, verificati judecatori din c.apel cta.Cum a scapat cpul hotilori hrituleac zis cirtic, acest derbedeu traieste din furat, camatarie, linguseala, sifoneala, ameninta oameni, santajeaza, este un iepure fricos unu la unu, acesta a furat utilaje dp autostrada, acesta fura motorina din vagoane la murfatlar, a furat sipalieri vie murfatlar, a furattt sute d vagoane triaj valu traian prejudiciu milioane euro, si scapa fara puscarie.aloo are tiruri din furat.toata viata lui a furattt.acest derbedeu merge si amenita oameni d afaceri din valu la directivele altora.acesta face parte dintro pira
24
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272