REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers cu Hibernian, la primul meci ca titular!

Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers cu Hibernian, la primul meci ca titular!

Replica API 6 februarie 2020 | 00:08 545

Ianis Hagi (21 de ani) a marcat golul decisiv al victoriei obținute de Rangers pe teren propriu cu Hibernian, scor 2-1.

Folosit în flancul drept în prima repriză, cu multă libertate de mișcare, Ianis a căutat mingea, s-a zbătut, dar fără a ieși în evidență. Situația s-a înrăutățit pentru echipa sa după golul primit în minutul 35. Egalarea a venit la ultima fază a primei reprize, marcator Edmunson. Hagi Jr. a ieșit plin de încredere după pauză. A luat jocul pe cont propriu, și-a asumat responsabilitatea executării tuturor fazelor fixe, a driblat mult, a încercat să schimbe din mers strategia alături de căpitanul Tavernier și în final a marcat golul izbăvirii. Prima șansă de gol a venit în minutul 64. Voleul său s-a scurs milimetric pe lângă poartă. Golul a venit în minutul 84: Ianis a șutat superb, din întoarcere, fără să se uite la poartă. Mingea s-a dus perfect, în plasa laterală. Fanii de pe Ibrox Stadium au explodat. Numele „HAGIIIIIII” nu a răsunat doar din piepturile lor, ci și la microfonul comentatorilor scoțieni. Câteva secunde mai târziu, a fost schimbat de Gerrard, în aplauzele fanilor de pe Ibrox scrie gsp.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare scofala,apropo ma tu ala care ziceai ca Ianis are un dezavantaj ca este baiatul lui Gheorghe,ei uite ca este un avantaj pentru ca mult mai mare este performanta lui Al.Maxim care a fost omul etapei in Turcia si nu s-a scris de el ci de Ianis cu toate ca nu se compara valoarea jucatorilor din campionatul Turc cu cei din Scotia.
2
0
Bah , Foc de paie ne foc de paie, baiatul asta merita sa joace , bine - prost , nu conteaza cum o face . Un jucator care va juca permanent va avea o crestre pe toate planurile : tehnic, fizic si psihic . Eu iti urez la mai multe meciuri ,, in picioare". Succes
0
2
Bravo Ianis. Felicitari si la multe reusite in viitor. Sa ramai acelasi baiat muncitor, modest si respectuos. Fanii din C-ta te vor sustine neconditionat !
5
2
Felicitari Ianis!!! Un baiat muncitor si talentat ce poarta povara unui nume celebru!!
7
2
Foc de paie!!! Mai vb peste 2-3 meciuri!!!
8
14
Bravo Ianis !!!! Bravo , Hagi !!!!
20
5
Ma bucur foarte mult de aceasta reusita este un copil inca si numai rauvoitorii nu recunosc ce greu e sa te adaptezi la echipele straine cand mai esti si roman. Nu sunt mache dat l-am stimat ca fotbalist pe Hagi senior si l-am subapreciat ca manager si antrenor. Ma bucur ca am gresit.
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272