REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ianis Hagi în topul transferurilor ratate: „A arătat doar urme de talent!”

Ianis Hagi în topul transferurilor ratate: „A arătat doar urme de talent!”

Replica API 3 ianuarie 2020 | 00:00 428

anis Hagi e iar criticat. „A venit la Genk cu referințe foarte bune, dar joacă tot mai puţin. A arătat doar urme de talent! Nici schimbarea antrenorului nu i-a adus creşteri în joc”, scrie voetbalprimeur.be.

Ianis Hagi a început Noul An cum l-a terminat pe 2019. Cu alte critici în presa belgiană şi încă un loc în topul celor mai dezamăgitoare transferuri estivale din Jupiler Pro League. Mijlocaşul român figurează, în viziunea agenţiei voetbalprimeur.be, alături de nume ca Nasri (Anderlecht), Defour (Standard) şi Diagne (FC Bruges).

Titular o dată cu Wolf!

„Succesorul lui Pozuelo a fost total lipsit de succes în ultimele luni! Ianis Hagi a sosit la Genk având referințe foarte bune şi trebuia să devină noua vedetă a campioanei. Dar, după ce cu Felice Mazzu la început a arătat nişte urme de talent, a ajuns să evolueze din ce în ce mai puțin. Nici măcar înlocuirea antrenorului şi venirea lui Hannes Wolf nu a adus creşteri în jocul lui, românul fiind doar o dată folosit titular de tehnicianul german”. Este al doilea portal belgian care îl consideră „ţeapă” pe fiul „Regelui”, adus cu 4 milioane de euro de la Viitorul!

3 goluri şi 4 assisturi a reuşit Ianis Hagi în 718 minute jucate pentru Genk în toate competiţiile acestui sezon. A fost doar de şapte ori titular la campioana Belgiei.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ai dreptate ma;adevarul este ca datorita numelui,unui fotbalist care nu are valoare nici de "FARUL" i se acorda atata importanta.
4
1
Un filio di papa, molto debilo, senta talento buono la pecore . Un talibano-cipaniko
8
2
Pt ca talent pt ca valoare pt ca decar.ata vinclu gol.decarul nostru.produs de tata e decar vede jocul e valoare.nu sunt lasat.ce aveti cu mine?eu antrenor la nationala,nu ca am clubul meu directia mea,dar de ce nu ma bagati in top,va e frica de ce domnilor?nu este frumos.ne batem joc de nr 10 decarul e cheia.contra de ce ianis nu e decar si e pe banca?pt ca valoare pt ca decar pt ca talent. Gicutaaa l ai vopsit din nou pe plod si iar ti ai luat o.mai fa o data schema ca la fiorentina si fa l din nou capitan la tine la tarla la ovidiu.te m as in echipa ta de puradei vopsiti.
7
3
Datorita numelui toti ochii sunt pe el , asteptarile sunt peste masura , copilul nu mai joaca in largul lui...este complexat !
7
9
Si cand te gandesti ca G.Popescu a declarat foarte apasat si responsabil ca Ianis a avut oferte mult mai bune dar"vedeta"a aratat o maturitate demna de respect alegand o echipa mai mica si bani mai putini.Ei uite ma"baciule"ca echipa asta mica a spus ca si-a luat teapa cu Ianis.
18
2
Ba Ianis, vino inapoi la oi, ca fotbalu nu e de tine.
15
5
Ianis egal 0
12
5
Ha, ha....baiatul lui TATA ! Arogantele si laudaroseniile machedonilor....teribilismusmul lor, da!
19
6
Ianis e slab ca fotbalist, incearca Hagi sa-l vopseasca dar materialul e prost
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272