REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Iată cum a fost surprins un bărbat „doborât“ de alcool! Video

Iată cum a fost surprins un bărbat „doborât“ de alcool! Video

Valentina CAMARA 11 noiembrie 2022 | 00:00 2345

Grijile și problemele îi fac pe români adesea să apeleze la fel de fel de substanțe pentru a-i ajuta să scape de aceste. Fie că vorbim de consumul de alcool, fie de narcotice, acestea sunt des utilizate ca o „terapie a uitării.” Un astfel de  caz a fost surprins și de către reporterii de la Replica de Constanța. În plină zi, un individ, furat puțin de peisaj, a tras un pui bun de somn, în mijlocul lucrărilor de reabilitare în cadrul Parcului de la Far. Persoana în cauză era într-o stare euforică, având un comportament specific celor care consumă substanțe interzise prin faptul că era incoerent şi avea tulburări de echilibru.

În trecut, cotidianul Replica de Constanța a prezentat mai multe situații îngrijorătoare cu privire la mai mulți tineri găsiți căzuți în stradă, în stare de letargie sau cu un comportament agitat. Vorbim despre fenomenul zombie, aceștia fiind aflați sub influența substanțelor psihotrope. Iată că, ne confruntăm, din nou, cu un caz asemănător, diferența însă o face substanța folosită.

În cursul zilei de joi, 10 noiembrie un bărbat a fost surprins sub influența alcoolului  în parcul de la Far. Acesta nu a mai putut să stea în picioare și s-a așezat pe bordură, însă vârtejurile din cap l-au cam amețit. Avea aceleași stări ca ale unui consumator de psihotrope, așa că nu este exclus ca individul să fi consumat și astfel de substanțe.

Reporterii Replica au încercat să îi sară în ajutor cu gândul că acestuia i s-a făcut rău, însă bărbatul a refuzat ajutorul spunând, aproape indescifrabil, că nu este nevoie să cheme ambulanța. Minute bune a încercat să se stabilizeze însă fără rezultat. Bărbatul a încercat din răsputeri să se lupte cu gravitația dar, în cele din urmă, aceasta l-a învins.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zelensky? Suka...
3
1
E adevarat , VILAU și DOSPINESCU sunt doua javre
2
1
asta e colegul meu de la POLITIA LOCALA CERNAVODA o rataciune ca si mine un betivan si pampalau , VILAU MARIAN .
4
2
Probabil astepta salariul de la REPLICA
4
1
Zici Far si tragi apa. Bine ca s-a pus fix in fata redactiei ca altfel nu va pasa.
3
2
De-ar crapa toti drogatii inpreuna cu furnizorii ce bine ar fi
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212