REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Iată persoanele infectate cu Coronavirus la Constanța

Iată persoanele infectate cu Coronavirus la Constanța

Replica API 14 martie 2020 | 23:14 28623

Până în acest moment (sâmbătă, 14 martie, ora prânzului), la nivelul județului Constanța sunt confirmate 7 cazuri de Coronavirus. Printre cei infectați se află asistentul șef al Secției Medicală II din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dar și senatorul Vergil Chițac, soția acestuia și asistentul său.

Update: La orele serii: 9 cazuri

Mai exact:

1) Asistent șef în cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța

2) Vergil Chițac

3) Asistentul lui Vergil Chițac

4) Soția lui Vergil Ghițac

5) Navigator sosit din Coreea

6) Femeie sosită din Viena (medic)

7) Bărbat sosit din Viena (soțul femeii de la punctul 6), tot medic

Update: Încă 2 cazuri

8) Fiul senatorului Chițac

9) O femeie angajată în cadrul unei bănci

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e Gigel, cel mai prost din curtea ANMB si cel mai arogant. Taran cu gura mare, rau voitor gen Becali. Si corona alege oameni dupa suflet!
0
0
Ba machidonule......cred ca tot neamul la asta e infectat.....de ce nu spuneti adevarul ba lichele pnl-iste! Machidoni ce vreti sa puneti mana pe orasul asta! NICIDATA BA NEAM DE CIOBANI!
0
1
Oameni idioti, doamna de la banca e femeie serioasa, cu sot si copil mic, cu tata antrenor de fotbal si mama ce lucreaza la protectia copilului, oameni respectati si la locul lor. Ba jegosilor, te poti inbolnavi si de la clanta usii daca a mai pus cineva infectat mana pe ea!
4
0
Justitie - raspandirea de informatii false se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani. Jurnalul Replica va fi curand dat in judecata pentru gazduirea de informatii false de la anonimi. Este si cazul acestui om. Este balacarit pe degeaba, probabil de cei carora le e frica ca va candida la Primarie si va fi si eligibil. Replca, lasati comentariile numai de la cei inregistrati pe facebook, macar e un numar de telefon acolo care poate fi identificat la o adica.
2
1
Secretarul municipal Nesrin a fost la petrcerea de la colonade cu chitac
0
0
jegosul asta de chitac a imbolnavit 400 de oameni la Constanta, nu se stie cati a imbolnanvit la Bucuresti , culmea este ca a imbolnavit o multime de oameni tochii la Deva Un arogant iresponsabil ce dorea sa devina primarul Constantei !
0
3
Mai este 1caz
0
3
Am timp sa va infectez
0
0
Mazare si Familia lui injectati cu Coronavirusi si trimisi la teste! Oricum au furat toata viata Nemaul Romanesc!
1
1
Va fi jale.
1
2
Cata mizerie , cata marsevie , asa se cunoaste omul la necaz, mi e sila de unele comentarii mai rau ca in evul mediu si cica suntem in secolul 21 civilizatie de KKT, spalati va si dezinfectati va si creierul ,cata rautate in gandire si exprimare ,fara cuvinte
6
3
Un om care respira si locuieste in cta. Ziar de kkt
4
0
Vand golf4 1.9 tdi
6
2
Doamna de la banca este amanta lui Chitac...
5
12
Astazi, personalul de la "Replica" are liber, altfel ar mai sterge vulgaritatile si rautatile duse dincolo de orice logica: Gigi de la 07;49 ne anunta ca imediat ce a ajuns Chitac la Bruxelles, nici nu a intrat probabil bine pe usa si i s-a spus: "Stop, fa-ti testul !" Ghitac, a fost informat de autoritatile romane in data de 9.03. Exista un protocol oficial, astfel incit comunicarile se fac intre autoritati. Nu il apar pe Chitac, dar nu ne luati de prosti.
4
4
Chitac la puscarie a ingectat oameni pentru ca "sufera de smecherie"
3
4
10:31de prostie nu te vindeci idiotule !muie tie machidoane!
6
0
Curios dintre persoanele cu care Chitac a venit in contact la 8 Martie nu este niciuna
6
3
in sacele constanta carantinatii nu respecta nimic. umbla pe strazi si in magazine . chiar nu ia nimeni masuri?
10
2
La care banca e bolnava aia? De ce atat secret? Astia oricum umbla in conturi cand vor, atunci nu e secret?
6
5
Ce faceti curvelor ca doctorul fawaz carjali este in carantina umpleti barbatii de sculamentocoronavirus nu mai are cine sa va trateze ce faceti divortatelor
4
13
Scoate ti banii din banca o sa fie ca in grecia cate 50e pe zi ratie. Scoate ti va banii acum.
9
10
Pnl si makidoancele sunt cei mai imputiti constanteni. SA VA DAM LA MUIE VOUA SI CELOR CARE VA APARA. Pt boul de chitac penelist trbuie facute mai multe dosare penale. Muie USR!
17
25
Prin lista nu se dau nume, probabil pentru "panica". Dar vad ca unii sunt medici, functionari de banca. De unde stim ca nu am avut relatii cu domniile lor. Putem umbla dezlegati cu virusul pe noi imprastiind virusul peste tot. Nu cred ca discretia e cea mai buna solutie. Personal am fost si la medici si la banci, ce fac , daca sunt virusat? Eu nu sunt parlamentar sa mi se faca testul imediat. Deci cine sunt anonimii infectati ????
24
3
Mai rau ca toti psdisti au un virus netratabi. Ciuma rosie nu are leac. Din pacate. Din pacate acest flagel se propaga si catre tineret. Bine, prin tineret psd, intelegem copiii, nepotii, amantele, si altele. Asa ca , mwie p5d!
12
19
Vergile nu rezisti la un mic virus, si tu vrei primar??? Stai sa scapi acum si poate te mai gandesti daca mai vrei sa candidezi. Un semn ti a fost aratat deja tovarase!!!
7
11
Angajata BCR Gara are coronavirus! Este purtatoarea de cuvant a lui Chitac!
14
2
In Constanta daca ar fi teste si s ar face la toti care sunt suspectii explodeaza la mii de cazuri
12
1
Tot vorbiti de virusul asta.. dar de transmiterea hiv_ sida..m , tot transmitere este si cate dosare penale sunt facute, asa de curiozutate pentru corectitudine..
4
5
Da ma erau in piata,pentru ca primul lucru pe care l-au facut PSDisti dupa ce au venit la putere in ianuarie 2017 a fost sa dezimcrimineze abuzul in serviciu adica sa dea lege cu dedicatie pentru R.MAZARE;NICUSOR.C;L.DRAGNEA si ceilalti hoti care au furat la greu de la stat si daca nu le-a iesit au dat mafioti o lege in vara lui 2017 care i-a facut patroni pe directori de la stat si pe primari asa ca au furat astia legal TOT si au angajat pe cine au vrut exact cum face un patron pe bani lui au facut astia pe bani bugetului de stat si al localitatilor.
12
11
Normal ca aceata fituica nu publica nimic de medici. Nici articole si comentarii despre notari si avocati nu publica, cu toate ca acestia reprezinta adevarata coruptie si ilegalitati din tara.
16
2
Da, cu nume si prenume sa se stie, ce este secret?! Nu e cazul de secretomanie pt ca asa se creaza un precedent si cei care vin din alte state nu mai declara nimic, nici de unde vine, nici cu cine a intrat in contact, declaratii false si atunci ce facem , ne autodistrugem ca doar noi avem un proverb adaptat perfect situatiei de acum:..."si capra vecinului".Hai sa fim seriosi si corecti cu noi si cu cei din jurul nostru.Conformati-va si respectati regulile.
11
2
La Timisoara s a dat hotarare de CL prin care s au inchis toate salile de fitness! La noi pe cand?
22
0
jegului de cjitac i s.a spus la bruxelles sa.si faca testul.Cu nesimtire a ignorat si a umplut tara si cta de virusi.mizerie de apvist!
26
5
Cum explica presa ca de pe 7 na zis nimic de doctorii Rusa care a consultat atata femei gravide la Eurom? Va platit sa taceti! RUSINE
38
4
Ce balamuceala, nu ai ciuma si nici virusul Ebola ca ala e cu mortalitate 100 la 100. La corona mortalitatea e mai mica decat la gripa. Ce sunteti asa isterizati? O sa facem toti infectia asta nu va ganditi ca scapam. Se transmite f usir pe cale respiratorie. La xata inghesuiala e la supermarket cred ca nr real este de ordinul miilor.
34
4
Nu este normal ca un idiot sa dea nume. Pana la urma Chitac e pres publica dar de ce lasati comenturi cu nume ? Sunteti cretini. Sanatate tuturor
21
15
Oricare dintre noi am fi putut fi in locul lor! Vi se pare normal sa fie facut public numele, locul de munca si alte detalii din viata privata, in conditiile in care nu sunteti persoane publice?
16
14
Exact,ambii lucreaza la Euromaterna
14
4
AnaMaria Misa BCR
24
10
nu mai pune gresie luna asta , daca tot ti-e frica . stai acasa
2
5
Angajata care-i banci va rugam frumos daca se poate sa ne spuneti ?
10
7
Nu cumva pacientii 6 si 7 sunt doctori la Euromaterna?
20
5
sunt N multi mai multi dar nu stie inca ca nu se duc astia..despre ce cacat vorbim!
11
4
Oare angajata carei banci este pacienta cu nr.9 din Constanta?
10
4
Daca nu se stia de Chitac, ceilalti ar fi umblat linistiti pe strada, toti fiind asimptomatici. TREBUIE SA DATI NUMELE FIECARUIA. asa stim daca am avut contact in ultima perioada si ne putem izola, suna la DSP. Altfel raspandim in draci virusul. Nu vrem sa aruncam cu pietre in nimeni. Nu e vina lor
27
5
Dr Rusa si sotia lui
23
5
6. Dna Rusa, laboratoarele NPA.
19
2
7. Dr. Rusa gineco
25
3
Le au dat numele ca sa stie ce care au intrat in contact cu ei ca s ar pitea sa fi liat si ei, bai boule un fan!
22
5
Dar la doamna chitac la munca chiar nimeni?
20
3
Asa si ce-i cu asta? Ce dracu' ati rezolvat daca le-ati dat numele?
7
26
Daca era PSD-ul la guvernare cred ca acum "rezistentii" erau in Piata Victoria.
42
21
mama, ce ar fi fost la gura occidentului daca era epicentrul la noi !
30
3
Daca te-ai dus deja, degeaba ii stii numele, ca l-ai luat. Potoliti-va cu isteria, mai aveti putin si ii crucificati pe bolnavi. Nu au ciuma! Mai bine mergeti si vedeti ca mai sunt 2 rafturi negolite la Lidl, v-au scapat! A bagat la Mega spirt la 20 lei pe 100 ml. Fugiti ca nu are mult.
28
17
Cine e asistentul lui Chitac? Florin Goidea?
11
12
eu zic ca ar trebui sa dea si numele si ocupatia celor infectati, pt ca oamenii nu intra in contact unii cu altii doar pt ca sunt prieteni, ci si prin relatii de serviciu si e util sa stii ca la firma unde te-ai dus repari ceva sau sa lasi niste documente, s-a imbolnavit cineva.
26
5
Prea multa curiozitate, ce importanta are? Clar nu are peste 50 ani. Daca muriti asa de curiozitate va anunt eu ca are intre 30-40 ani. Multumiti?
14
7
Dosar penal lui Chitac cand se face? Un dobitoc inconstient, a imbolnavit atatea persoane, sau pentru ei nu se aplica aceleasi restrictii?
61
11
Baiatul domnului Chitac ...a solicitat ambulanta astazi deoarece se simtea foarte rau
29
2
dar mai ajungi la alegerile locale?
15
5
Daca a cazut Chitac pentru primarie inseamna ca ramanem tot cu Bagadau?
16
23
Ati uitat de baiatul lui chitzac, iesit pozitiv chiar in seara asta. Si cati or mai veni dupa ce a contaminat jumate de oras iresponsabilul de tasu
41
5
Cine e femeie venita din Viena, medic? Spuneti ca sa se stie! Nu vedeti ca tot oamenii se sesizeaza si de investigheaza? E medic! Cu cat personal o fi venit in contact !!!
34
4
Exista mai multe date despre navigatorul de la pct. 5? Macar varsta?
24
9
Si baiatul lui chitac ? De ce nu scrieti si numele celorlalti
28
6
Baiat din tariverde, de la o oaie din milano
25
5
Unde e dobitocul care blama diaspora.. Vad ca nu este nici unu venit din Italia..
31
37

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272