REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ilan Laufer: Orban și PNL au evaporat 20% din PIB-ul României

Ilan Laufer: Orban și PNL au evaporat 20% din PIB-ul României

Replica API 18 aprilie 2020 | 00:00 1605

Ilan Laufer

Co-președintele Platformei Social Liberale (PSL), Ilan Laufer, a apreciat vineri că în România urmează concedieri masive, taieri de pensii si salarii pentru că in timp ce marile puteri ale lumii anunta planuri de salvare a economiilor nationale, guvernantii liberali de la București nu fac nimic.

„România este “condusă” de Ludovic Orban către cea mai mare prăpastie economică din istorie, Orban și PNL au evaporat 20% din PIB-ul României. În timp ce marile puteri ale lumii anunță planuri de salvare a economiilor naționale și o relaxare treptată a măsurilor de izolare, dublate de testarea în masă a pupulatiei, în România NU SE FACE NIMIC și ne va costă foarte scump!

Economia României este paralizată oficial pentru încă 30 de zile, curând vom avea 2 milioane de șomeri, iar cei care ne conduc nu au niciun plan pentru ce va urmă și cum va fi salvată economia. După ieșirea din starea de urgență vor fi menținute multe dintre restricțiile care se află acum în vigoare pentru încă cel puțin 60 de zile. Prin urmare cea mai mare parte a economiei și mai ales a IMM-urile vor mai avea de așteptat încă 60 de zile de la ridicarea stării de urgență.

Cu Ludovic Orban și PNL am pierdut războiul înainte să înceapă. Urmează austeritate, concedieri masive, tăieri de pensii și salarii”, a scris Ilan Laufer pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
0
0
Vezi ca ai uitat banderola cu steaua lui David sa ti-o pui pe brat!
1
0
Nu din taieri de pensii si salarii se fac bani. Supraimpozitati marile averi care cumuleaza miliarde de dolari. Taxati multinationalele, bancile si marile companii straine care anual raporteaza zero profit desi fac miliarde de euro in tara asta! Vrajeala cu pensiile speciale vor aduce 0,2 la suta in plus la PIB...deci nimic
3
0
Mai Laufer, tu nu vezi cati bani din bugetul de stat se evapora aiurea prin pensiile speciale ? De ce nu iei masuri ? De ce nu recunosti ?
4
3
ba fraiere, nu ti-e rusien sa apri? cine esti tu ma frecatel? du- te ma camatarule
6
1
Ilan Laufer este roman ? Dupa cum arata pare a fi unul din Cei 3 Muschetari
11
0
Strambu asta nu castigase eurovision acum cativa ani wurst sau cum i zicea
8
1
Taiati odata pensiile speciale si toate celelalte indemnizatii date aiurea revolutionarilor, deportatilor, sportivilor, etc. Nu o mai lungiti atata. Veti ramane fara electorat. Taiati salariile si pensiile foarte mari. Plafonati tarifele notarilor, avocatilor, arhitectilor, cadastristilor care in prezent pur si simplu ne jefuiesc.
11
2
Si tu cine plm esti?
8
2
PNL -istii de mai jos pupincuristi si limbisti ai partidului hotilor sa luati muie cu cacat de la toti evreii.
5
12
camataru asta rosu se oftica pentru ca pzdisti reusisera sa evapore deja 70 la suta din PIB si acum, dupa o aritmetica simpla, nu le mai ramane nimic, k 10 la suta trebuie sa fie, scriptic, de ochii lumii... ghiti jidane
13
3
Ma doare drept in geamandura despre ce crede papagalul asta vopsit rosu
14
4
Pe evreii prosti ce i fwte grija a zis ....
10
3
ce fata de jidan prost .
13
3
Acest evreu insista pent afacei nu e prost,noi suntem Protimea romaneasca.
11
1
De ce insista evreul asta sa se bage el in afacerile noastre? Cei mai multi bani sunt in Israel, sa merga acolo.
17
5
Mai chiompalaule, pleaca in tara ta spagarule, neavenitule, infumuratule, bisnitarule,....!
18
4
daca nu v-ar cunoaste lumea ar crede toti ca luati muie si ziceti merci !!!
18
3
alt cachitoi din PSD.
18
4
Cred ca de el a fost initiata spaga 30 la suta...
19
3
n ai vazut tu bine ca ai un ochi mai mic
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212