REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ilie Năstase, gest lipsit de fair-play filmat în Piața Victoriei: cum a ales să se răzbune pe Traian Băsescu, rival la alegerile europarlamentare

Ilie Năstase, gest lipsit de fair-play filmat în Piața Victoriei: cum a ales să se răzbune pe Traian Băsescu, rival la alegerile europarlamentare

Replica API 25 aprilie 2019 | 00:55 386

Ilie Năstase (72 de ani), candidat la alegerile europarlamentare din partea UNPR, partidul condus de Gabi Oprea, a fost protagonistului unui gest incredibil, devenit între timp viral pe rețelele de socializare. Fostul jucător de tenis a ales să ducă rivalitatea politică cu Traian Băsescu și PMP la un nivel care nu-i face cinste.

Mai exact, Năstase a fost filmat în Piața Victoriei în timp ce vărsa un pahar de cafea peste un afiș electoral cu Traian Băsescu, primul de pe lista PMP-ului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Amenințat că va fi dat în judecată, Ilie Năstase a lansat un atac devastator la adresa lui Traian Băsescu.

„Era chipul lui Băsescu pe panou? Nici nu mi-am dat seama. Au zis că sunt golan? Păi golănie e ce a făcut Băsescu cu sloganul «Să trăiţi bine». Cu navele, când le-a luat, nu a fost golănie? Acum nu mai are ţara nimic! Când era la Primărie şi şi-a luat apartamentul nu a fost golănie?! Dar când a tăiat pensiile a fost golan?

Vor plângeri, le dau plângeri. O să îi fac câte una pentru fiecare chestie. Ar trebui să fie bucuros că am auzit că îi vine logodnica acasă în ţară”, a reacționat Ilie Năstase, potrivit Fanatik.

„Nu e un simplu golan”

Gestul lui Ilie Năstase a fost aspru taxat de Cristian Petrescu, membru în PMP și un apropiat al fostului președinte Traian Băsescu.

„Nu, nu este un simplu golan. Este un golan, general al armatei române și candidat la alegerile europarlamentare! Poți să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decență, cu un minim bun simț și mai ales cu respectarea legii.

PMP București va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă și cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare Golan.#IlieGolănie”, a scris Cristian Petrescu pe pagina sa de Facebook.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ar trebui comparat Ilie cu individul ala dar dupa fapte Ilie e sub ala cu 20 de clase
1
0
asta de sub mine : ia putin cacatul meu la lins si taci in pizda ma-tii de pesedeu jegos !!!
2
1
dar cand marian ceausescu insulta pe strada lumea si manjeste cu vopsea portile unor persoane oficiale si sedii de institutii , de ce pula mea nu ati sarit in sus ?Atunci multa muie , felicitari ilie nastase ! cand vor fi pedepsiti ceausescu , dide , bot , sandu pumnal si angi grasa atunci sa mancati cacat ! deocamdata , ciocul mic si pula-n gura !
1
1
numit Ilie Nastase a fost un jucator de tenis destul de talentat dar cu un carcater de cacat!
2
1
Nastase 7 clase este un tigan semianalfabet, peste care a dat un noroc chior - tenisul !
3
0
Nastase face asa ceva pt.ca tara asta ii permite de care ori a facut la Paris asa ceva ca a locuit acolo destul de mult.
1
1
sunt imun la lege. sunt un sinbol. sunt rrroman
2
0
Comportamentul de acum ii anuleaza toate rezultatele sportive ---se face de ris in fiecare zi --probabil ii trebuie un control medical
4
1
nu face cinste armatei romane!e la nivelul de. ...jos al brigitei, fermierei !
5
1
Un om murdar!
7
0
Nu poti sa ii ceri nimica.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920