REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ilie Năstase și Ioana au făcut primele declarații după nuntă

Ilie Năstase și Ioana au făcut primele declarații după nuntă

Replica API 17 iunie 2020 | 00:00 1418

Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit religios, după ce în urmă cu două săptămâni au vrut să divorțeze. Cei doi au făcut primele declarații despre eveniment și despre planurile de viitor.

Ilie Năstase și Ioana

„Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni”, a spus Ioana, pentru Antena Stars. „La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie Năstase și Ioana au făcut primele declarații după nuntă. Ce dorință a avut fostul tenismen înainte de eveniment.

Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a mai spus Ioana Năstase, potrivit Spynews, citat de Libertatea.

”Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț. Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, a spus și Ilie Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand mai vrea "doamna" un cadou, il mai strange cu usa pe mosu' Asa se fac banutii. I-a luat cadou de nunta un teren, caci pana acum, cica nu a fost prea darnic cu ea. Ipocriti!
0
0
daca vrea un copil ilie sa-mi dea un semnal ca sa-l ajut sexual intii pe ea si apoi el sa-mi faca oral un supt !
1
0
Eu inteleg ca au facut nunta ca sa divorteze. Ca nu putea divorta fara sa fie mireasa. Acum se pot duce la notar. Chiar maine.
1
0
...pe cand...DIVORTUL??? j..e..g...u...r...i..l..o...r...
4
0
o cvasinecunoscuta ajunge vedeta peste noapte. ce este iubire. cand este vorba de bani, varsta nu conteaza.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272