REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Impact violent între o motocicletă și un autoturism, la Techirghiol. Două persoane au ajuns la spital

Impact violent între o motocicletă și un autoturism, la Techirghiol. Două persoane au ajuns la spital

A.F. 8 noiembrie 2022 | 00:00 3144

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 7 noiembrie, în zona Sanatoriului Techirghiol, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate un autovehicul și o motocicletă, accidentul soldându-se cu 2 victime, conștiente.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Stația Tuzla, precum și un echipaj SAJ B2.

Update:

Cele 2 victime au fost transportate la spitalul județean conștiente și stabile - una cu traumatism cranio-cerebral și cealaltă cu traumatism de membru inferior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu mi am lasat numele sa se vada, sa va trag la m**e in grup daca tot sunteti asa tari in c****a, atatea comentarii de c***t, o sa aveti copii, va doresc sa pateasca ce am patit eu jeguri penale ce sunteti. Si “donatorii de organe” sunt oameni, si chiar mai cu suflet ca voi. De cate ori ies cu motoru se gaseste cate un masinist d asta ca voi de mai are putin si intra in mine. Duceti va la munca nu mai stati sa comentati ca nici numele nu vi l afisati, va e rusine si voua de ce balarii puteti scrie aici.
1
0
Giani, acei donatori de organe așa cum îi numești tu, sunt doi copii sub 18 ani,care circula cu un motor pt. vârsta de 16 ani ,ei amândoi cântăresc 210 kg.(copii care se aflau pe motor) ,tu cu ce viteză crezi că circulau de nu au observat cănd a semnalizat D-na ȘOFERIȚĂ...
0
1
Oi fii femeie,dar p*****a nu sunt “masina oprita in intersectie pentru a da prioritate celor din sens oprit”.Pai si motociclistul cum a lovit o in usile din stanga spate?Nu trebuie sa fii expert.Mie mi se pare ca acolo soferul masinii a cam taiat fata motociclistului.Daca oprea sa dea prioritate celor din sens invers masina ar fii fost lovita in spate.
1
1
Nea Giani ,am si eu o intrebare :ai copii?La cum vb ,cred ca nu!Daca fica ta sau fii tu ar detine permis si s ar intampla,ca se poate intampla oricui,sa aiba un accident ,vinovati sau nu,ce zici,ar fii interesanti sa fie numiti donatori de organe.Bai cretinule,zi Doamne fereste ,ca viata este ciudata.Si mai terminati cu parerile voastre despre oameni pe care nici macar nu i cunoasteti.Cum naiba judecati voi oameni si situatii in necunostinta de cauza.A ti obtine permis de motociclete este la fel de normal cu a avea orice alt permis.
1
1
Bai vesnica poveste,tu ai visat scenariul asta in timp ce dormeai.Sau poate ai fost in masina...Sau o mai buna ideea ar fi aceea ca sunteti ruda cu sotia Domnului politai Vraciu,ca altfel nu pot sa mi explic de unde a ti scos scenariul asta.Nici politia nu a dat verdictulDar ,putem intelege ca doar este sotie de politist.Eu in locul parintilor copilului as fii foarte atent la cum va decurge cazul.Eu am auzit alte lucruri,precum ca doamna sotie de politist a uitat sa se asigure si sa semnalizeze,taindu i fata fetei.Probabil ca era cu gandul pe undeva.Si as vrea sa ti mai transmit ca acei motopartari cum ii numiti voi sunt mai constienti si in primul rand mai oameni ,decat majoritatea dintre voi.
0
1
Pentru"domnul" Gogutu:de sindromul respectiv suferi tu bai imbecilule.Pe motor era o fata care ti da clasa din toate punctele de vedere.Salutari din partea unui motociclist care nu sufera ,ca tine de sindromul pl mica,rahat de om ce esti!
1
2
sa ne cacam pe toti motopartarii sufera de sindrom pl mica de aia incearca sa se afirme si ei cumva
9
5
Masina oprita pentru a ceda prioritate celor din sens opus, pentru viraj stanga , vine motopartarul tareee din spate...si exact cand se pune turismul in miscare ptr viraj stanga , ce sa vezi....hop si asta cu moto in depasire !!!Neasigurare corespunzatoare a celui cu auto , desi de cele mai multe ori nu-i vezi pe kamikaze cu moto , datorita vitezei cu care zboara pe sosele si a faptului ca sunt obturati de alte turisme in timp ce fac slalom in depasiri !!! Iar in situatia data, fiind pe motocicleta , trebuie sa fii inconstient sa intri intr-o astfel de depasire....plecarea turismului in viraj poate fi iminenta , in orice sec ! Nu stiu , n-am fost acolo...dar din imagini pare a fi acelasi scenariu ! Cei mai cerebrali motociclisti , in opinia mea , sunt cei care poseda si conduc ...si autoturism ! Stiu ce poate vedea un sofer , si ce se poate intampla !
8
1
Cu ce viteza circula donatorul de organe?
9
3
Impact între o motocicletă și o jucărie chinezească,că Dacia Șpring făcută în China,nu este autoturism..doar o simplă chinezărie pe șosea. Are cauciucuri ,zici ca-s de trotineta. Asa ca ,nu vb despre impact între un autoturism și motocicleta, decât între o motocicleta și o jucărie,dragi ziaristi
4
9
Sclavete esti tu, idiotule, ce te bagi daca nimeni nu a comentat nimic ?
12
1
Si acuma sa curga cu comentarii cu si despre donatori de organe, ca atata puteti, sclavetilor! In alta ordine de idei, multa sanatate celor implicati! Sper sa fie bine toti!
5
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272