REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

În ce relație se află Marcela Fota cu rudele ei, după ce a intrat într-o relație cu tânărul de 23 de ani

În ce relație se află Marcela Fota cu rudele ei, după ce a intrat într-o relație cu tânărul de 23 de ani

Valentina CAMARA 6 ianuarie 2023 | 00:00 1009

De când a recunoscut în fața tuturor că este într-o relație amoroasă cu un tânăr în vârstă de 23 de ani după moartea soțului său, Marcela Fota a atras criticile dure ale internauților. Artista a fost aspru judecată din cauza alegerii sale din planul sentimental, fiind acuzată chiar de faptul că îi va strica viața fiului ei, David, mai mic cu circa 10 ani decât tatăl său vitreg.

În contextul dat, mulți s-au întrebat dacă familia cântăreței de muzică populară este de acord cu decizia pe care a luat-o. Recent, în mediul online a apărut o imagine care nu lasă loc de interpretări, ieșind la iveală relația care există, de fapt, între artistă și rudele sale cele mai apropiate. Mariana Ionescu Căpitănescu, sora Marcelei Fota, a fost alături de artistă în orice moment.

Cele două s-au susținut reciproc în tot acest timp, iar singurul lucru care a contat a fost să existe armonie în familie, în ciuda gurilor rele. Cu numai câteva ore în urmă, verișoara celor două surori, Claudia Ghițulescu, a postat în mediul online o imagine în care se află alături de Marcela Fota și de sora sa, alături de care a scris și un mesaj emoționant, prin care dă de înțeles că sunt unite în orice moment, la bine și la greu.

„Ce bucurie să fim rude, să fim unite și să avem umărul pe care putem spune orice.”, a scris Claudia Ghițulescu în mediul online.

Cum reacționează Marcela Fota în fața criticilor?

Marcela Fota  a devenit imună în fața criticilor venite din partea internauților. Tot ceea ce contează pentru ea este fericirea familiei sale, fiind dispusă să pună mai presus decât orice bunăstarea copilului ei. În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Marcela Fota a dezvăluit că nu prezintă nici măcar un gram de interes față de părerile celor din jur.

„Sunt total dezinteresată de absolut tot ce comentează fiecare. Fiecare are dreptul să își spună opinia, numai că eu nu am mai citit niciun fel de comentariu și sunt total dezinteresată de ce spune lumea, pentru că în pielea mea nu este și nu a fost nimeni și pentru mine este absolut nul tot ce spune oricine din afară. Singurul meu scop în momentul de față este ca eu și băiatul meu să fim fericiți, iar eu la asta lucrez acum. Suntem foarte bine și ăsta e singurul lucru care contează pentru  mine.”, a declarat Marcela Fota, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine,este alegerea si viata ei,dar daca copilul ei ar veni acasa cu o iubita mai mare ca el cu 23de ani,oare cum ar reactiona ea?Parintii baiatului cum s-or simti vazand ca nora este de aceiasi varsta cu ei?
0
0
nu si-a ales si ea un tanar mai finut parca-i un purcelus ....ei ce mai cum e sacul e si peticul
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212