REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

În Palazu Mare nu ai de unde să cumperi bilete CT Bus!

În Palazu Mare nu ai de unde să cumperi bilete CT Bus!

Replica API 30 mai 2022 | 16:10 1706

Iată că singurele soluții pe care cetățenii le pot adopta sunt: fie își achiziționează din alte cartiere cu o zi înainte, lucru cel mai des întâlnit, fie își fac abonament, ceea ce este costisitor, dat fiind faptul că plata se face integral atunci când se achiziționează călătoriile pe întreaga lună.

O altă posibilitate expusă de către un locuitor din Palazu Mare ar fi plata prin SMS, dar, potrivit acestuia, nu este o metodă eficientă pentru orice călător, din cauza faptului că nu merge aplicația sau nu deține credit pe cartelă... ba chiar unii poate nu au telefon.

Atunci, situația ar fi cu atât mai îngreunată, efectuarea plății fiind imposibilă.

”Eu zic că e dificil, pentru că dacă aș vrea să iau autobuzul n-am cum, sa zicem că n-am telefonul la mine. Un bilet, eu cum îl plătesc? Cum ajung eu la cap de linie să-mi iau bilet? Există la cap de linie la Tomis Nord, de asemenea și la gară. E o problemă, e distanță... Ar fi bine să poți plăti direct în autobuz. Pune un automat în autobuz, nu afară. Afară în stație, va fi vandalizat. În autobuz direct, să poți plăti acolo, să bagi banii, cardul și să cumperi bilet. Poate n-am telefonul la mine, poate nu am credit. Ei au aplicație, dar cum plătești?” , a declarat un locuitor pentru ziarul Replica.

Un alt locuitor, a afirmat că soluția ar fi ca biletele să fie procurate din alte cartiere cu o zi înainte de călătorie sau să se facă abonament.

”Un chioșc mai era unde vindea o femeie și mai găseai bilete... dar s-a închis și acela” , a declarat bărbatul pentru Replica Constanța.

Alții se plâng de faptul că nu au posibilitate financiară de a achiziționa integral un abonament, astfel că sunt nevoiți să-și trimită copiii zilnic să achiziționeze bilet pentru a doua zi, înainte să se întoarcă acasă de la cursuri.

”Nu avem bani suficienți pentru a cumpăra abonament. Trebuie plătit integral și nu avem de unde... așa că, îi trimitem cand ies de la cursuri să își ia din Constanța pentru a doua zi... ce să facem” , a declarat o femeie pentru ziarul Replica.

Video:

Video filmat cu camera ascunsă

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu exista trotuar intre palazu sau tomis plus si oras ! A**a e cea mai mare problema , practic nu ai cum sa ajungi pe jos din cartier in oras.
0
0
Minoriatarii merg gratis, fac scandal si mizerie in autobuze....o tiganie ! Mai exista o varianta de plata accesibila tuturor , cred , un card bancar contactles....simplu si eficient , doar il atingi de aparatul de taxat si ai platit calatoria , fara comisioane !!!
0
0
Subiect interesant.....special pt luni dimineata......nimic de strazi sau infrastructura mediaevala
2
0
Pentru elevi abonamentul este gratuit.
0
0
daca nu au chiosc sa cumpere de pe aplicatia CTbus
0
0
La tara la tarani
1
0
da a cumparat vreodata vreun discriminat din palazu bilet ? Daca ar avea chiosc s-ar bate vanzatoarea de musca.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212