REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

În primele ore de la ACTIVAREA PLATFORMEI pentru REZERVAREA PARCĂRILOR s-au înregistrat 8.000 de CERERI

În primele ore de la ACTIVAREA PLATFORMEI pentru REZERVAREA PARCĂRILOR s-au înregistrat 8.000 de CERERI

Replica API 26 mai 2021 | 20:57 10681

După lansarea platformei pentru rezervarea unui loc de parcare, constănțenii au dat buluc să-și rezerve un loc de parcare. Astfel, în primele ore de la lansare a fost atins numărul de 8.000 de cereri, acesta fiind în continuă creștere. Reprezentanții Primăriei Constanța atrag atenția asupra completării corecte a informațiilor pentru că sunt și foarte multe cereri incomplete.

Da, locurile de parcare s-au dovedit a fi cea mai stringentă problemă a municipiului Constanța. În dimineața de marți, 25 mai, a fost lansată platforma https://parcari.primaria-constanta.ro/.

Reprezentanții Primăriei ne-au declarat că, în primele patru ore de la activarea platformei, au fost înregistrare 8000 de cereri, numărul fiind în continuă creștere.

Acest fapt denotă disperarea efectivă a cetățenilor pentru a primi un loc de parcare. „Circulă link-ul cu platforma pe la toți colegii. Când am primit-o a fost pur și simplu război, care face cererea mai repede pentru a fi prioritar la primirea unui loc de parcare. Cine știe când le vom primi… sperăm că nu peste 50 – 100 de ani. Mai avem un pic de încredere…”, ne-a declarat un constănțean.

Cine poate aplica pentru un loc de parcare

Există trei categorii care pot aplica pentru un loc de parcare în municipiul Constanța, astfel: persoane care solicită pentru prima dată un loc de parcare; persoane care au o cerere depusă și nu au beneficiat de un loc de parcare accesează platforma pentru actualizarea datelor; persoane care au autorizație pentru un loc de parcare mai veche de 5 ani și începând cu anul 2021 doresc un loc de parcare.

Totodată vă precizăm faptul că locurile de parcare marcate cu portocaliu înseamnă că locul este rezervat de mai mult de 5 ani, cu roșu este rezervat de mai puțin de 5 ani și albastru în curs de atribuire.

Care sunt condițiile pentru a primi un loc de parcare

Pentru obținerea unui loc de parcare nu trebuie să figurați cu sume restante în evidențele fiscale. Serviciul Public de Impozite și Taxe va pune la dispoziție departamentului de specialitate informațiile cu privire la situația fiscală a solicitanților. Nu mai este necesar să vă prezentați la ghișeele SPIT pentru obținerea adeverinței, acest lucru va fi verificat de inspectorii desemnați în acest sens. Reprezentanții Primăriei Constanța atrag atenția asupra completării corecte și cu răbdare a informațiilor pentru că sunt și foarte multe cereri incomplete.

Constănțenii pot beneficia și de suport online pe platformă dar și la numărul de telefon 0241.488.179

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum sa vezi anvelope taiate...!
4
0
Dar voi cand invatati sa parcati? Blocati accesul pe alee si la cei care vin sa se relaxeze ca o cafea.
4
0
va rog frumos..ajtati-ma cu o informatie. daca am obtinut un loc de parcare anul trecut..mai am nevoie sa il rezerv pentru la anu sau se prelungeste automat cand platesc??
4
1
Ce japca pe fata!!! Pai trebuia anuntata din timp lansarea platforme!!! In ziua de... la ora de..se lanseaza plaforma sa aiba toata lumea sansa...asa si-au inregistrat acolitii primarului cererile si restul mwie...ce oras de kkt...nu ne mai facem bine niciodata
13
3
SPIT are toate datele mele talon buetin impozitul pe locul de parcare platit si amiralul idiot de desert imi cere sa reinoiesc ce?
22
2
Imi pare rau ca luat de val am votat amiralul de uscat care ne-a intors la era mazare cand pentru innoire loc parcare trebuia sa te duci anual cu acte la primarie si sa pierzi o zi la coada.Cand era fagadau plateai impozitul la fisc si gata se reiinoia automat.
24
1
Bataie de joc pentru Constanteni. Rusine primaria pnl usr.
22
1
platforma nu a permis atasarea maii multor documente, poate de aici cererile incomplete
18
2
A reaparut balena cu BMW Pescarilor la BM.Mie sa nu imi ia careva locul de parcare ca va sug pe toti.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272