REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Încă o dovadă că Geoană se pregătește pentru o candidatură la președinție

Încă o dovadă că Geoană se pregătește pentru o candidatură la președinție

A.F. 20 aprilie 2024 | 12:16 1137

Un mesaj recent promovat în rândul susținătorilor indică faptul că Mircea Geoană ar putea să se pregătească pentru o candidatură la cea mai înaltă funcție în statul român. Mesajul, care îndeamnă simpatizanții să își lase numele, numărul de telefon și județul pentru a sprijini candidatura lui Geoană, este văzut ca un semn clar al intențiilor sale politice, deși acesta nu a confirmat oficial aceste planuri.

inca o dovada ca Geoana se pregateste pentru o candidatura la presedintieMircea Geoană

Pagina de Facebook „Mircea Geoană Președinte”, pe care este promovat fostul președinte al PSD și care are atașat și blogul personal al acestuia, face apel la cetățeni pentru susținerea candidaturii lui Mircea Geoană la Președinția României.

„Dacă doriți să vă alăturați și să sprijiniți candidatura domnului Mircea Geoană, vă rugăm să lăsați un mesaj cu numele, numărul de telefon și județul dumneavoastră. Haideți să contribuim cu toții la un viitor mai bun pentru România”, se arată în mesajul distribuit pe Facebook.

Deși Mircea Geoană nu a făcut încă un anunț oficial despre o posibilă candidatură, activitățile recente și mesajele trimise către susținători sugerează că o decizie în acest sens ar putea fi iminentă. Acest lucru ar putea schimba dinamica scenei politice din România, întrucât Geoană, cu experiența sa vastă atât în politica internă, cât și în cea internațională, este considerat un candidat puternic.

Analiștii politic sunt de părere că o astfel de mișcare ar putea atrage un număr semnificativ de voturi, având în vedere profilul său și experiența acumulată în funcții de top, cum ar fi cea de secretar general adjunct al NATO, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cati ani plang fetitele!
0
0
rudele te sustin! Vor sa dansese flambura in curtea Cotroceniului!
2
1
Geona poate vorbi mai bine ca mine el este poate scoate țara din mizeria ca făcut-o ciolacu
6
4
Prin absurd ca ai avea curajul sa ți depui candidatura, știind situația cumnatului tău și ca romanii nu sunt p****i fum ii consideri tu, vei rămâne cu aceiași ". Mihaela, dragostea mea" ca în final sa că consolat unul pe altu, tu cu Gușă, care, ca și tine, viseaza
5
62
DECAT..CIOLACU SAU ..CIUCA...AL NOSTRU..MAI BINE ... MIRCEA GEOANA...DOAMNE AJUTA..
65
8
Romania Renaste Cel mai logic argument pentru sustinerea lui , este experienta. Experienta
63
9
Daca cineva vrea ca o anumita faptura sa ajunga presedinte,se aranjeaza in asa fel incat contracandidatul sa fie in asa hal incat si boul boilor sa nu-l aleaga si sa puna stampila pe cel dorit de sistem. In acest fel se mentin straturile sociale,pozitiile gretosilor care traiesc ca niste capuse pe spatele nenorocitilor de romani. Populatia nu mai este in stare sa iasa cu milioanele sa ceara alt fel de lideri,adica unii chiar buni. Populatia este sfarsita,tranchilizata si transformata in gloata autodistructiva. Trai neneaca,pentru interlopi si cei care au acaparat tara dupa 1989.
12
10
Prostanacu'
7
60

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272