REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Încă o lovitură pentru Alexandru Cumpănașu: Colegiul Național de Apărare îl suspendă

Încă o lovitură pentru Alexandru Cumpănașu: Colegiul Național de Apărare îl suspendă

Replica API 28 septembrie 2019 | 02:12 590

Alexandru Cumpănașu

Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de Alexandru Cumpănașu și declarațiile făcute public de acesta. Mai mult, Cumpănașu a fost suspendat din funcția de vicepreședinte.

”Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de ultimele afirmații publice ale domnului Alexandru Cumpănașu, considerându-le nepotrivite și în neconcordanță cu valorile și principiile morale promovate de organizație. Afirmațiile domnului Alexandru Cumpănașu au fost făcute în nume personal, fără mandatul sau consultarea prealabilă a board-ului Fundației Colegiului Național de Apărare.

Până la lămurirea situației, Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare a decis suspendarea domnului Alexandru Cumpănașu din funcția de vicepreședinte.

Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare.”, se arată într-un comunicat de presă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
''bai esti prost''!
0
1
La SNSPA a fost profesor ani de zile George Maior. Cine se lauda in presa ca este prieten cu Maior acum o saptamana? Cumpanasu!!!!
3
0
voi nu observati ce privire de sarpe cu ochelari are?Asteapta prada in orice moment, pentru el!
6
2
Si eu l as suspenda. De glezne. Si l as afuma cu ardei iute. A ajuns prostul asta cu 10 clase sa fie angajat la Stefan Gheorghiu. Ce rusine!
8
6
nu le convine de Cumpanasu ca spune adevarul
6
13
La mancat in ...sa candideze. Sistemu se apara. Are de tras.
4
8
Dupa ce DIICOTul pulii aduce cu mandat victim,ele chiar ca votez Cumpanasu! Futu-ti mortii ma-tii Iohanis , aveau dreptate aia care ziceu ca esti traficant de copii! Tu esti indirect in spatele Caracal de intra jandarmii in forta!
9
15
Este tensiune la familia Luizei pt nimic. Se sperie de cei de la Diicot dar nu fac bine De exemplu femeie insarcinate doar printr-o simpla analiza care se face doar in America, la sangele mamei, pot afla in luna a doua de sarsina codul genetic al fatuluu, numarul de zile si sexul. Deci la doua luni de sarcina. Acea analiza se face doar in AMERICA. Prin trimiterea peobelor la sange recoltate in Romaniaer vor sa identifice ei ADN-yl Luizei din sangele mamei si sa-l compare cu cel al oaselor. Nu fac bine ca se impotrivesc isi fac singuri rau sanatatii prin starea de tensiune si suparare
6
7
Am avut parte 10 ani de un betiv ! Nu vedeti ce privire de asasin are chiorul asta ?!?!
10
10
Neam prost!
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272