REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Încă un bloc cu 8 etaje în Mamaia!

Încă un bloc cu 8 etaje în Mamaia!

Andreea VREJOIU 6 noiembrie 2022 | 00:00 2085

Stațiunea Mamaia se mai ”îmbogățește” cu un mastodont. De data aceasta, investitorul vine tocmai de la Însurăței. Este vorba despre Daniel Angelin Cîrîc, care are în plan să ridice în stațiunea Mamaia, în zona fostei Grădini de Vară Albatros, un bloc cu 8 etaje. Planul Urbanistic de Detaliu urmează să intre în ședința Comisiei Tehnice de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, iar dacă va trece de votul membrilor proiectul va ajunge în etapa de consultare publică. Vă reamintim că, în cursul zilei de luni, 22 martie a.c., a fost emis și certificatul de urbanism.


Un fost candidat independent pentru Primăria orașului Însurăței, în prezent Președinte interimar al organizației locale PNL Însurăței, intenționează să ridice în stațiunea Mamaia un imobil cu 8 etaje. Vorbim despre  un imobil cu regimul de înălțime S+P+M+5-8E, cu funcțiunea de locuințe colective, ce ar urma să fie edificat în zona fostei Grădini de Vară Albatros, locul în care ani la rând a funcționat Clubul Bellagio.


După ce în cursul lunii martie 2022 a obținut un certificat de urbanism, politicianul a elaborat și un Plan Urbanistic de Detaliu ce ar urma să intre în etapa de consultare publică. Proiectul politicianului se află pe masa Comisiei Tehnice de Urbanism și Amenajarea Teritoriului ce se va întruni în ședință în cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie a.c..

Daniel Angelia Cîrîc, președinte interimar al organizației liberale din Însurăței

Daniel Angeli Cîrîc a fost desemnat în mai 2022 președinte interimar al organizației locale PNL din orașul Însurăței. Cîrîc are vârsta de 54 de ani și a candidat ca independent la Primăria Însurăței.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haideti la cumaparat .Este oferta. Preturile cresc .Turistii dau navala și nu au unde sa inchirieze .Hahahahaha .
2
0
Ăștia profită de prostia românului, am o serie de cunoscuți, au luat din bancă credite pentru a cumpăra apartamente pentru închiriat, credite pe 30 de ani pentru 2 luni de chirie, acum când trec prin Mamaia, la foarte multe blocuri văd anunțuri de vânzare, mulți sau cam lecuit de ele
6
0
Asa asa copiii mei, ghetoizati pana la capat Mamaia. Ce frumos era sa te duci vara si sa vezi un film la cinema in aer liber. Acum stati la umbra betoanelor .
9
0
bloc peste bloc,betoane peste betoane,orice taran haladit. face bloc in mare.veniti la mamaia,e tare frumos printre betoane,statiune de zidari!ptr m.achi e lux,au trecut de la iarba la cimemt!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272