REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ÎNCĂ UNUL CARE A ÎNTORS PESTE MARCAJUL CONTINUU DE LA VALU: un şofer a intrat în stop cardio-respirator!

ÎNCĂ UNUL CARE A ÎNTORS PESTE MARCAJUL CONTINUU DE LA VALU: un şofer a intrat în stop cardio-respirator!

Replica API 27 septembrie 2018 | 00:00 228

Un teribil accident rutier a avut loc la ieșire din Constanța, spre Valu lui Traian, miercuri, 26 septembrie. Totul s-a petrecut din cauza unui șofer care a trecut peste marcajul dublu continuu. O persoană a fost rănită grav!

Accidentul rutier a avut loc între două autoturisme, pe DN 3, iar cauza ar fi fost neasigurarea unuia dintre autovehicule la schimbarea direcției de mers. Ambele circulau dinspre Constanța către Valu lui Traian. Mai exact, potrivit primelor informații, nefericitul eveniment a avut loc pe DN3, la km 253, între Constanța și Valu lui Traian.

Șoferul autoturismului marca Skoda a vrut să treacă peste marcajul dublu continuu și a fost lovit de un autoturism Hyundai care circula pe banda a doua. În cauză se efectuează cercetări. Oamenii legii au acționa cu două echipaje de poliție rutieră pentru reluarea traficului, deoarece a fost blocat pe toate cele 4 benzi.

Potrivit cadrelor medicale, o victimă (bărbat) a fost găsită în stop cardio-respirator. A fost resuscitată și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. O altă persoană (femeie) a fost diagnosticată cu traumatism de membru inferior și traumatism toracic sever, pe când un alt bărbat s-a ales cu traumatisme minore.

Ce spun oamenii legii

În data de 26.09.2018, ora 16:25, bărbat de 70 ani, a condus autoturismul marca Skoda Octavia, pe DN 3, banda a I-a, dinspre Constanţa către Valu lui Traian şi ajungând la km 253, efectuează o manevră de întoarcere peste marcajul continuu, intrând în coliziune cu autoturismul Hyundai Santa Fe, condus de către bărbat de 68 ani, pe banda a II-a în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a conducătorului auto din Skoda, precum şi rănirea unei femei de 68 ani, pasagera locului dreapta faţă din autoturismul Hyundai.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Separatoarele nu reprezinta o solutie prea grozava pe timp de iarna,cu ghetus si zapada.Practic se circula pe o singura banda pe sens.Trebuie amenajate giratorii.nu mi se pare normal sa mergi pana in Valu ca sa intorci!
1
0
urlati dupa separatoare si sensuri giratorii.da sa invatati sa conduceti n ar fi mai usor?sa va civilizati?in loc sa dea bani pe separatoare contra idiotilor care intorc unde vor mai bine de banii aia sa se asfalteze.la fel si sensuri giratorii..ai curu in masina.iti cade daca mai mergi 2 sau 3 km pana poti sa intorci?nu...romanu vrea sa intoarca unde i se scoala. lipseste cu desavarsire civilizatia in tara asta
2
0
Mai e un aspect si anume ca parapetii au ingustat banda a doua, iar cum drumarii n-au niciun gand sa largeasca drumul, cred ca viteza ar trebui limitata la 80 kmh. La 100 cat e azi, majoritatea merg la 120-130kmh, ceea ce mie mi se pare prea mult pentru ce ofera azi drumul.
5
1
Sa intoarca. Asta nu inseamna ca trebuie sa calce linia continua, ci autoritatile ar trebui sa puna doua giratorii, unul la iesire din valul, celalalt in apropierea intersectiei cu a4. Intre cele doua giratorii parapeti despartitori pe toata lungimea drumului.
4
1
Prostan de Tulcea, adica machidon bineinteles, toti de acolo si-au permisele cu spaga, urmatorii cei mai prosti soferi sunt aia de Opel si aia cu numere de inmatriculare de Calarasi, Ialomita si Arges....
6
0
Separatoare s_au Dl Mitroi nu vrea,
3
0
Daca nu e un BMW implicat...nu ma intereseaza articolul.
4
3
Cati oameni trebuie sa moara ca sa intelegeti ca de la iesirea din orasul constanta si pana la murfatlar SUNT OBLIGATORII SEPARATOARELE DE SENS ??????? chiar nu intelegeti , sunteti indiferenti cu viata oamenilor ?????
7
0
Faceti dracului ceva cu cei care conduc beti si cu idiotii care intorc peste linia continua!!!!
7
0
Sa se monteze separatoare pana la Murfatlar . Daca nu vom avea separatoare , accidente vor fi mereu . Foarte multe autoturisme calca banda dubla continua la popas la Valul lui Traian . Cred ca mitroi a intervenit ca sa nu se mai monteze acele separatoare . Ii strica afacerea domnului primar . Cum de a primit aviz sa construiasca carciuma chiar langa un drum national cu trafic intens ? A m evitat nenumarate accidente in dreptu popasului .
8
0
cati trebuie sa mai moara ca sa faceti niste giratorii? In Constanta ne-ati disperat cu sensurile giratorii.
6
1
separatoare sunt pana la ovidiu,lazu dar la valu nu se pot monta pentru ca exista popasul ..acolo bea mananca mai marii si in plus toate institutiile din comuna sunt arendate primariei sa vedeti ce japca este in scoala gradinita si mai ales la politia locala unde a fost dirijata nunta lui mitroi junior tara de kkt cu localnici 90% de kkt ..hai stergeti comentariul
10
0
Sunt batrani domn'le, nu ai ce sa le faci, nu pun monopol doar pe locurile din autobuz, pun si pe strazi, ce aveti? Oamenii tampiti si inconstienti sunt de vina, nu separatoarele vietii..
5
2
inconstienta,sesilatatea,varsta inaintata isi spun cuvantul,mor oameni nevinovati din aceste motive.
3
3
da daaa cum sa nuuu.abia acum se vad efectele analfabetilor la volan.unde-i respectarea codului rutier??AAA in Romania doar ''fraierii''respecta legea si aplica preventia in conducere.ce sa-i faci...
11
1
Mitroi ai victimile pe constiinta..Separatoare de trafic..Sau e carciuma de la padure???
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272