REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

INCREDIBIL ce a putut să facă! Cum a fost păcălit un italian de o prostituată din Hârşova pentru a-l stoarce de bani!

INCREDIBIL ce a putut să facă! Cum a fost păcălit un italian de o prostituată din Hârşova pentru a-l stoarce de bani!

Replica API 22 aprilie 2019 | 19:54 692

Păţanie desprinsă din filme

Păţanie desprinsă din filme

Ce a putut să facă o femeie din Hârşova pentru a „stoarce” bani de la iubitul italian care a părăsit-o e demn de filme! A falsificat un certificat de naştere al unui copil care nu era al ei, l-a indus în eroare pe italian, după ce i-a spus că este rodul iubirii lor, determinându-l ca, timp de un an de zile, să-i trimită bani pentru întreţinerea copilului. Planul a funcţionat un an de zile, după care a fost dată pe mâna poliţiei.

Italianul Carlo C.a întreținut o relație de concubinaj cu Elena U. din Hârşova , pe care a cunoscut-o în anul 2006 la Roma, Italia, unde aceasta era prostituată.În perioada 2006 - martie 2013, femeia a locuit la Roma într-un apartament pus la dispoziție de italian, inculpata fiind întreținută de acesta. În martie 2013, bărbatul a anunțat-o pe românca din Hârşova că relația dintre ei nu mai poate continua deoarece s-a însurat cu o persoană de naționalitate română, sens în care nu a mai dorit să fie deranjat de aceasta. Cum n-a suportat ideea că nu va mai fi întreţinută de italian, femeia a pus la cale un plan pentru a putea obţine, în continuare, bani de la acesta. A făcut rost de un copil, i-a solicitat mamei nou născutului să accepte înfierea acestuia, cu promisiunea că va primi suma de 100 euro lunar de la italianul cu care inculpata avea o relație. Într-una din zile, i-a cerut mamei copilului certificatul de naștere al copilului și cartea de identitate pentru întocmirea actele necesare adopției. Acte pe care le-a falsificat, pentru a-l induce pe italian în eroare şi pentru a-l face să creadă că-i copilului lui. Pentru a fi mai credibilă situaţia, i-a trimis documentele prin fax. La rubrica „mamă” era trecut numele inculpatei, eliberat fiind de către Primăria Municipiului Constanţa. Începând din luna aprilie 2013 până în luna iulie 2014, italianul a trimis în România , pe numele inculpatei, în mai multe rânduri prin serviciul de transfer Moneytrans, suma de 15.000 euro.

După ce un an de zile i-a trimis bani lunar, italianul s-a gândit că, este cel mai probabil, copilul nu este al lui, motivând faptul că n-a văzut-o pe inculpată gravidă cât timp l-a vizitat la Roma. Contabilizând datele când inculpata a rămas însărcinată, acesta a apreciat că aceasta nu prezenta urmele unei sarcini. Aşa că, nu a mai trimis bani, aspect care a deranjat-o pe femeia din Hârşova care îl suna insistent. Soţia italianului, care era tot româncă, a aflat şi l-a convins pe bărbat să depună plângere la poliţie. Audiată în calitate de suspectă femeia nu şi-a recunoscut fapta. Trimisă în judecată pentru înşelăciune, ea a fost condamnată la 8 luni cu executare. Inculpata a formulat recurs, urmând ca instanţa ierarhică să se pronunţe definitiv pe 5 mai.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia aceasta Elena udatu a trait cu acest italiana 12 ani si o titanica cind smaschera i la luat femei .
2
0
pe fb Elena Udatu....o prostituata de peste 45 de ani , du te la munca ca poate mai slabesti putin
0
0
Fattooo, cand te liberezi vino la mine, te angajez ca assistent manager, sa mai facem niste broscari. Ca le place zuzuka si e prosti rau!
3
0
Curvoiul este Anca Gutu o lesbiana notorie de la primaria cernavoda
5
0
sexu se plateste,,bazdacu nu se tine cu pae.
2
0
8 luni? 8 ani merita asta . Rusine , Elena Udatu....prostitutia la tine in familie e din mama in fiica ....din Harsova ati plecat lz cernavoda
4
0
Pai nu stia ca italianu are nevasta romanca,oricum merge 8 luni la zdup acolo invata ca a facut ceva rau si cand iese se angajeaza la patron cu venit minim pe economie.Asta in teorie.
1
0
Din nefericire o alta romanca i-a anulat sursa de venit !
4
0
Este vorba despre Elena Udatu , fosta mea vecina , sa ii fie rusine ! Fisa este maritata cu unul din cernavoda, Nicu Piron ! Si masa si fetele practica prostitutia , rusineeee ca inselati oameni si felele ei fac la fel
8
3
Asta da atragere de fonduri europene
18
0
Italianul, masokist, got romanca si-a tras nevasta. De ce nu precizati varsta italianului si a prostituatei. Fosta si acatuala.
9
1
Prostia si smecheria se platesc
6
0
Daca ar fi stat si pe la noi , elemente nordice , germane sau anglo saxone , posibil , altfel sa fi stat gandirea si mentalitatea . Asa , intr-o proportie mica , ne asemanam cu italienii : aroganta , smechereala .
5
1
Care GIOBEN ca amundoi sunt jmecherii PULII
3
0
Crestere economica din bani europeni.
7
0
e nevasta lu gioben??
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369