REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Individul care l-a agresat pe fratele lui Săceanu, ÎNCĂTUȘAT! Martorii, culmea!, nu au văzut nimic!

Individul care l-a agresat pe fratele lui Săceanu, ÎNCĂTUȘAT! Martorii, culmea!, nu au văzut nimic!

Replica API 26 august 2016 | 00:19 1675

Anchetă de proporții

Anchetă de proporții

Cercetările au continuat în cazul scandalului de luni, 22 august, petrecut în zona Sala Sporturilor, la intrare în restaurantul Entourage, fiind vorba despre o răfuiala între așa-zisele clanuri de la malul mării. Astfel, unul dintre agresori, Robert George Voinea, a fost reținut în cursul zilei de joi, 25 august, urmând a fi propus spre arestare. Precizăm că "șifonat" din toată "povestea" este fratele lui Săceanu, cunoscut ca și Cotnac. Acesta are un braț rupt și răni la nivelul capului.

Amintim că, în cursul zilei de luni, 22 august anul curent, un scandal monstru a izbucnit pe bulevardul Tomis, în zona Sălii Sporturilor, la restaurantul Entourage. Mai exact, potrivit informaţiilor noastre, fratele lui Săceanu, zis Cotnac, din Piața Chiliei, a dat nas în nas cu alţi trei indivizi, domiciliaţi în zona Faleză Nord, pe strada Pescarilor, cu care era în conflict de mai multă vreme, fiind vorba, printre altele, şi de datorii. Astfel, acesta s-ar fi dus la masa lor și le-a spus că vrea banii. Cei trei au început să se amuze, i-au dat o palmă după ceafă și i-au spus să-i lase în pace. Cum Cotnac a continuat să-și mențină punctul de vedere, bărbații l-au dat afară din local. Supărat, fratele lui Săceanu a plecat, dar a revenit cu un spray iritant lacrimogen, pulverizând spre rivalii săi. Atunci a fost luat la bătaie, cel care i-a aplicat lovituri serioase fiind Robert George Voinea. Martorii au sunat de urgenţă la 112, la faţa locului ajungând cu promptitudine oamenii legii, care au reuşit să aplaneze conflictul înainte de a se transforma într-un măcel. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă, însă, cum persoana vătămată nu prezenta răni grave, oamenii legii au vorbit cu cadrele medicale, cărora le-au spus că nu mai este necesară intervenţia întrucât o vor duce ei la spital. Zis şi făcut. Bărbatul agresat a rămas la unitatea spitalicească pentru investigaţii medicale amănunţite. Numai că problema era legată despre ce se va întâmpla pe viitor şi asta pentru că exista posibilitatea ca cei din „gaşca” rănitului, din Piaţa Chiliei, să pună de-o răzbunare, acţiune caracterisctică acestor indivizi în astfel de cazuri. Prin urmare, poliţiştii, dar şi oamenii legii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au împânzit zonele predispuse, respectiv Piaţa Chiliei, Faleză Nord etc., supraveghindu-le până la ore târzii în noapte. Din fericire, nici un eveniment neplăcut nu a fost înregistrat. Zonele mai sus specificate sunt în atenţia Poliţiei şi în perioada următoare.

A depus plângere cu chiu, cu vai. Martorii... culmea!, nu au văzut nimic!

Și cercetările au continuat. Oamenii legii au tot așteptat ca așa-zisul Cotnac să depună plângere pentru ca ei să poată lua măsurile legale ce se impun, însă individul întârzia să-și facă apariția, invocând tot felul de motive: ba că nu se simte bine, ba că nu mai vrea... În cele din urmă, s-a prezentat, iar anchetatorii au și luat măsuri, în sensul că agresorul a fost reținut, urmând a fi propus spre arestare. Ce este și mai grav se leagă de faptul că ancheta a înaintat extrem de încet și asta pentru că martorii nu au văzut nimic sau cel puțin așa susțin, în condițiile în care totul s-a petrecut pe terasă, în fața lor. Mai toți sunt din Piața Chiliei și, cel mai probabil, nu vor să se bage, însă este cert că îngreunează treaba polițiștilor. Chiar dacă au fost luați la întrebări de mai multe ori, unii au menționat, în treacăt, că au auzit de așa ceva, dar că nu au văzut, că erau la baie, vorbeau la telefon, nu erau atenți. Chiar și așa, cercetările continuă.

CITEȘTE ȘI: RĂFUIALĂ între CLANURI pe bulevardul Tomis: MASCAŢII au împânzit şoselele!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum mai merge cu faina gherasime?tot cu fratele tau grigorenco faceti piata pizdelor
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614