REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Infractorii periculoşi, care au fost ELIBERAŢI recent, fac VICTIME la Constanţa!

Infractorii periculoşi, care au fost ELIBERAŢI recent, fac VICTIME la Constanţa!

Replica API 13 ianuarie 2018 | 00:00 1666

Două cazuri în aceeaşi seară, în Tomis Nord

Două cazuri în aceeaşi seară, în Tomis Nord

Doar ce au fost eliberați și au ajuns, din nou, în arest. Vorbim despre doi indivizi care au părăsit pușcăria recent, cel mai probabil pe legea care privește recursul compensatoriu, și care au atacat femei pe stradă. Unul a încercat să-i fure poșeta și celălalt să o violeze. Ambele cazuri au avut loc în aceeași seară, în Tomis Nord. Cei care au intervenit cu promptitudine au fost polițiștii Secției 2, sprijiniți de colegii lor.

Unul dintre indivizi este Sorin George Ababei, în vârstă de 33 de ani, care și-a atacat o vecină! În seara de 10 ianuarie, în jurul orei 20.45, acesta a urmărit femeia, și, când ea pregătea să intre în scara blocului, acesta i-a smuls poșeta și a luat-o la goană. Au intervenit vreo 6 tineri și l-au prins imediat, după care l-au dat pe mâna Poliției. Totul s-a petrecut pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în Tomis Nord, iar individul locuiește și el în zonă.

Acesta este cunoscut cu antecendete penale, în special tâlhării, și doar ce fusese eliberat condiționt înspre finele anului trecut. Acum a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. Cum mai are vreo 200 de zile de executat din pedeapsa anterioară, prin fapta pe care a săvârșit-o acum, cu siguranță că le va executa în noua pedeapsă.

A încercat să-și motiveze gestul prin faptul că are diabet și îi sunt necesare pastilele, după care și-a cerut scuze și a precizat că îi pare rău, potrivit tinerilor care l-au prins. Și asta nu e tot. Tot la data de 10 ianuarie a.c., ora 22.00, oamenii legii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi acostat o tânără, de 14 ani, din Constanța, în zona Campusului Universitar, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Mai exact, minora a coborât din autobuz în stația din zonă și, imediat, Virgil Butăcel s-ar fi năpustit asupra ei, începând s-o tragă de mână. În tot acest timp, potrivit unor surse, individul își atingea zona genitală.

Alertat de țipetele victimei, un bărbat a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după care a fost arestat. Și acesta este cunoscut cu antecedente penale. A fost eliberat recent din penitenciar și este cunoscut pentru furturi, tâlhării dar și viol. A apărut și în presa italiană, în 2013, fiind suspectat atunci de săvârșirea mai multor agresiuni sexuale. Se pare că urmărea femeile, mai ales la finele de săptămână, după care le agresa sexual și le amenința cu moartea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia ar trebui inchisi cu parlamentarii acolo in Parlament
5
0
De ce nu sint trimisi la facut sosele. Ii tinem pe banii nostri sa se ingrase si sa stea la televizor la Poarta Alba.
22
1
Odata cu acesti infractori sa fie bagati la puscarie si pomanagii care voteaza psd .
16
2
Astia sunt beneficiarii bunatatii si grijii PSD si a lui Dorel de la justitie pt violatorii ,talharii si criminalii tarii.Cu noi ceilalti au terminat!
18
1
Isi ia bataie si rusine in constanta
7
1
Popor de hoti di moldoveni violatori
11
2
Toti care au initiat legea sa fie executati in public impreuna cu familiile! Sa curatam Romania de BORFASI!
19
1
Multumesc tie drag partid!!!
11
1
beldis e un fost pestisor de uscat o saracie care isi ia bataie prin constanta crede ca e la el la tara
17
2
ruxandra iulian din medgidia traieste in concubinaj cu omer beldis si fac baie f rar
28
3
Odata cu astia sa fie bagati in arest toti parlamentarii care au initiat legea.
41
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272