REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Inspectorul de la Centrul Antidrog Constanța, REŢINUT

Inspectorul de la Centrul Antidrog Constanța, REŢINUT

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:12 455

Inspectorul de la Centrul Antidrog Constanţa a fost identificat și reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în CRAP la IPJ Constanța, urmând ca vineri, 16 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Amintim că bărbatul în vârstă de 39 de ani, fiind vorba de Cosmin G., angajat ca inspector (nu polițist!) în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa, care aparține de Agenția Națională Antidrog ar fi sustras un telefon din City Park Mall, de la Vodafone, în seara de miercuri, 14 noiembrie. Ulterior a decis să-l ducă înapoi, iar bărbatul a ajuns la Secția 1 Poliție pentru cercetări, de unde a fugit. ”La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, un bărbat, de 39 de ani, care se afla la sediul Secției 1 Poliție pentru cercetări, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă comisă la aceeași dată în incinta unui complex comercial, din municipiu, a părăsit sediul poliției într-un moment în care acesta purta o discuție confidențială cu avocatul său. Precizăm faptul că, persoana în cauză nu era reținută, iar la acest moment polițiștii continuă cercetările”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

”A fost lăsat într-un birou cu avocatul său și a sărit pe geam”, a declarat, pentru Replica, o persoană din anturajul inspectorului. Aceasta a adăugat că sunt și vecini, iar Cosmin ar avea mari probleme, în sensul că face scandaluri în fiecare noapte, ascultă muzică la maxim, este recalcitrant, a agresat și un medic și chiar a fost internat la Palazu. Mai mult decât atât, a fost părăsit de soţie, aceasta luându-i copilul. ”Sunt 11 apeluri la 112 pe numele său, în decurs de 2 săptămâni. Este cercetat în mai multe dosare, iar pe 3 noiembrie a fost dus de polițiști la Palazu, întrucât au fost chemați de 3 ori în acea noapte. A doua zi a revenit la domiciliu. A agresat și un medic de la Centrul Antidrog. Cred că se droghează, că altfel nu-mi explic acest comportament, scuipă polițiștii, le vorbește urât, este un pericol...”, ne-a mai declarat persoana respectivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt curios pe ce criterii a ajuns acest individ inspector la centrul antidrog!
2
0
Retinut pe baza de ordonanta, pentru o perioada de 24 de ore, fiind introdus in CRAP la IPJ Constanta, urmand ca vineri, 16 noiembrie, sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, dar precizam faptul ca, persoana in cauza nu era retinuta. Grava fractura logica...
0
0
A agresat medicul? Curios. Au fost impreuna toata vara.
0
0
Pai daca umbla drogati la volan si nimeni nu prinde sursa
0
0
Nu cred ca e de ras,omul este bolnav . . .
4
0
Sunt ,,nishte,, fetite cu ceva diplome obtinute dubios,deci competente de tufa,care distribuie pliante cand pleaca drogatii acasa de la club...deja activitatea lor e nula.Si acele fetite,iata,sunt conduse mestesugit de catre insul asta care sare pervazul geamului pt ca asa l-a invatat ma-sa.
4
2
Cu ce se ocupa angajatii acestei institutii si de ce mai exista, ca nu am auzit nimic de ei pana azi ?!
9
0
Societate bolnava corupta ... Coruptii, normal ca trebuie sa conduca asa societate. Doar pe astia ii asta votam de la schimbarea din 89 incontinuu. De fapt numai ei coruptii pot candida se propun intre ei .
5
0
Ce angajati minunati sunt la antidrog. Niste fete cu tzatzele impinse in gat si cu nenea inspectoru' pe care il bagi pe usa si iese pe geam...!!! E chiar distractiv la antidrog! Cei de la antidrog ar trebui sa fie primii testati.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920