REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Interlopul Marius Onicel a rămas fără... armă!

Interlopul Marius Onicel a rămas fără... armă!

Replica API 2 martie 2022 | 20:35 2442

Marius Onicel face parte din clanul Onicel, alături de Daniel Gheorghe Onicel și Cristian Onicel. Cei trei au fost implicați, de-a lungul timpului, în diverse scandaluri, cel mai celebru fiind cel în care este implicat și Iuzeir Raim. Marius Onicel face acum obiectul unui alt dosar, în care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis condamnarea lui Onicel Marius la 5 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi al munițiilor. Mai mult decât atât, instanța a dispus confiscarea de la inculpat a unui revolver, marca Colt, calibru 9 mm, model Detective Spec, cu seria M 134667638 și un număr de 3 cartuşe cu gaz nepercutate şi 2 tuburi percutate. Sentința a fost dată pe 26 noiembrie 2021 și nu este definitivă, urmând pe 2 iunie 2022 urmând a se judeca apelul.

Cine sunt cei din clanul Onicel

Cristian Gheorghe Onicel este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. Acesta a fost cercetat în mai multe dosare penale, ajungând la închisoare. Spre exemplu, pe vremea când avea doar 16 ani, a fost cercetat pentru viol. Totul s-a petrecut în 2004. Mai exact, în ianuarie 2004, Cristian Gheorghe Onicel a cunoscut-o la o sală de forţă din Mangalia pe Ionela C., în vârstă de 13 ani. S-au împrietenit, iar la scurt timp el i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale, lovindu-se de un refuz. La scurt timp, în timp ce Ionela se afla la o sală de internet cu nişte prietene, Onicel, alături de Răzvan Viorel Amarie şi Laurenţiu Mădălin Răguşilă le-au propus fetelor să vină cu ei la domiciliul lui Daniel Nicula. Au fost refuzaţi, dar Ionela a fost ameninţată cu bătaia, motiv pentru care s-a trezit în respectivul imobil, unde indivizii au violat-o. Totul a ieşit la iveală după câteva săptămâni, când fata a prins curaj să povestească prin ce a trecut. În timpul cercetărilor, oamenii legii au descoperit că tinerii au mai violat o adolescentă imediat după aceea, fiind vorba de Georgiana Alexandra C., care avea atunci tot 13 ani. Pe tot parcursul anchetei, ei au negat că ar fi vinovaţi. Nici Daniel Onicel nu este mai breaz. Și el a fost cercetat în mai multe dosare, inclusiv pentru proxenetism. Spre exemplu, în 2011 era arestat și extrădat. Mai exact, se pare că era liderul unei grupări infracționale din Italia, care se ocupa cu prostituția. La fel și în 2008, când ar fi avut o rețea similară în Spania. Marius Onicel pare a fi cel mai ”cuminte” dintre cei doi, fiind implicat și el împreună cu frații săi în mai multe dosare, dar și într-un dosar care a implicat arme de foc, la Mangalia.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu era nitoi clanul Dafina ar fi fost florari. Beinur is batut cu lantul peste picioare si moxu a ramas schiop
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272