REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Interlopul Petreanu, din Km 4-5, și-a violat și bătut fosta concubină!

Interlopul Petreanu, din Km 4-5, și-a violat și bătut fosta concubină!

Virgil STOIAN 12 noiembrie 2022 | 00:00 14232

Bogdan Petreanu, bărbatul tăiat în scandalul din Km 4-5, face ce face și intră iar în atenția legii. De data aceasta, fosta concubină a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva acestuia, acuzându-l că a agresat-o și a forțat-o să  întrețină raporturi sexuale și acte sexuale. Violențele au fost de-a dreptul brutale, femeia fiind târâtă de păr pe jos, din bucătărie în living, pârâtul tăindu-i părul cu o foarfecă sau un cuțit, lovind-o cu un telescop în zona gurii și scoțându-i dinții incisivi.

Bogdan Petreanu

Potrivit declarațiilor victimei, în data de 31.10.2022 a fost chemată de fostul său concubin, la domiciliul acestuia sub pretextul necesității acordării unui ajutor financiar. În momentul în care a ajuns la domiciliul acestuia, discuția s-a transformat într-un șir interminabil de reproșuri din partea bărbatului. Pe fondul discuțiilor în contradictoriu, interlopul a devenit extrem de agresiv și violent, forțând-o pe concubină să întrețină raporturi sexuale și acte sexuale, exercitând acte de violență fizică asupra acesteia. ndividul este sportiv de performanță, violențele exercitate asupra femeii fiind de o intensitate brutală.

Târâtă pe jos, bătută și tunsă... dusă la spital de vecini

Încercând să fugă, a fost târâtă pe jos din bucătărie în living, în timp ce era trasă de păr, bărbatul tăindu-i părul cu o foarfecă sau un cuțit, a lovit-o cu un telescop în zona gurii, scoțându-i dinții incisivi. A continuat ulterior să-i aplice lovituri pe tot corpul cu palmele, pumnii și picioarele. Femeia a arătat în instanță că, în momentul în care a reușit să fugă afară, a observat că mașina sa avea două anvelope tăiate, motiv pentru care a apelat la ajutorul unor prieteni care au condus-o la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Femeia a făcut plângere penală pentru viol, bărbatul a  fost reținut

Victima a mai precizat că a formulat plângere penală împotriva lui Bogdan Petreanu pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, violență în familie și distrugere, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. După expirarea acestei măsuri a devenit, din nou, extrem de agresiv, încercând să o contacteze de pe diverse numere de telefon, sunând în mod obsesiv atât pe reclamantă, cât și pe prietenii și familia acesteia.

Nu are voie 6 luni să se apropie de femeie

Din probele administrate în prezenta instanța a apreciat că Bogdan Petreanu a exercitat violențe cel puțin fizice și psihice asupra reclamantei, instanţa constatând o periculozitate ridicată a pârâtului şi o stare actuală de pericol extremă asupra integrităţii psihice și fizice a reclamantei. Magistrații au decis emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Bogdan Petreanu, pe o perioadă de 6 luni, acesta fiind obligat  la păstrarea unei distanţe minime de 200 de metri faţă de reclamantă și de locuința acesteia dar și interzicerea oricărui contact cu aceasta. Sentința nu este definitivă.

Cine este Bogdan Petreanu

Fost sportiv de performanță, campion european de rugby U21, Bogdan Petreanu este cunoscut ca un cal breaz în Km 4-5. În luna martie 2022, acesta a fost implicat într-un scandal, cu înjunghieri și focuri de armă, chiar acasă la el. Atunci, bărbatul a fost înjunghiat de către Virgil Pase, zis Vira, la mijloc fiind vorba, se pare, tot despre o femeie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O goarna care face masaj la domiciliu!
2
0
Ce sportiv și interlop este măscăriciul asta care bate O FEMEIE? Doar un Lache, cățel de bărbat ar sta sa bata o femeie. În momentul în care ai bătut o femeie, instant devii, ca bărbat, o fetita. Purtați fusa, nenorociților, după ce bateți o femeie. Boilor.
1
0
Pampalaul de VILAU care se da chestor sa-mi faca cu repetitie smotru cu limba la maretul gaos .
2
0
E adevarat tot ce se spune despre Bogdan .. si eu am fost violat in nenumarate randuri de Bogdan .. am scapat de el doar cuplandu-ma cu nas.. nas macar o are mica
1
2
Ca alde petreanu si vira si alti ca ei o sa se bage unul pe altul la pirnaie fara sa isi dea seama cum sa ajuns aici hahahaha bineinteles prin chei si sifoneala la militie asta inseamna sa fi interlop de carton km 4-5
12
1
Este cel mai p***t gardian de la Pol. Locala Cernavodă fiind folosit că paznic in parc deoarece e certat cu săpunul și pute a kkt .
5
1
Este cel mai p***t gardian de la Pol. Locala Cernavodă fiind folosit că paznic in parc deoarece e certat cu săpunul și pute a kkt .
5
4
Era odata Vira rupta de drogata! Am ajuns cu ea pe camera! Si mi-a sugerat sa il satisfac bagandu-i sfarcul sanului meu in anusul dansei! Aceste fete devin isterice cand sunt cuprinse precum floriile la buchetel!Toata ziua stau drogate. Pietrean a tras cu arma ca e barbat nu pizdulice ca Vira care a dat cu cutitul de bucatarie.Daca i se face un test anusohemoroidal este plin de fisuri! Ele deasta se insotesc unele pe altele! Inainte vedeai smardoi cu cate o femeie bunaciune dupa el singur pe oras. Acum pesti astia de acvariu cu solzi c******i ii vezi pe parada prin oras! Problema este ca prafuite devin geloase!Vira si la sala avea bikini roz la vestiar cand se schimba venea cu unu de il indragea el. Era si geloasa sa nu vb cu nimeni prin sala iubitu.Pacat ca traim vremuriile astea.Astia decat sa ii trimiti pe front mai bine isi baga fundul la bataie!
12
3
Niate pi..de sparte în bostan.bat femeile asa zisi barbati.la pușcărie direct cu toți peștișorii ăștia.Vira..alt smecher de kkt.vb lu ala..voce pe pasarica are vira.lol
13
2
Toti aia din 4,5 au femei care curseaza pe extern. Ei vand droguri si se drogheaza. Penitenciarele v-or deveni acvari pline de pesti…Ei ataca numai cand umbla in banc…Tatuajele si le fac pentru a inspira frica dar ei sunt niste pasarele singuri.Paraziti societati lu-ati si bagati la munca fortat, construiti autostrazi ,diguri ,sosele etc…Ei influenteaza foarte rau generatia actuala…Pantaloni si bluze mulate ,niste gay nazdravani.Trebuie extirpat flagelul acesta al pestilor din Romania.Mafioti nu sunt tatuati nu au femeiile in poligon la tragere nu se drogheaza.Ei stau retrasi fac banii multi si nu se dau in primire cand o au groasa.Umbla cate 7 8 gay odata si se vad mafioti.Daca femeiile le au la poligon ,ei se parlesc intre ei.
23
3
am crezut ca e oligofrenul pampalau de VILAU MARIAN de la pol . locala cernavoda care aproape a omorat-o in bataie la locul de munca pe VERONICA fosta lui amanta pentru ca ea dadea gaos la colegii ei iar primarul se amuza .
15
1
trebuie castrat. Toti care violeaza trebuie castrati. Fara testosteron n-o sa mai fie agresiv.
21
1
Astia din abator sint transruşi poponari , adevărații Putinişti ai romaniei. 112 = Fsb.ro
13
3
Taiat mana,agresorului
12
0
a fost emblema Constantei, astia citati mai jos sunt niste caricaturi de interlopi, unul n-ar fi ridicat privirea in prezenta Campionului.
16
17
Gay dau cu cutitele…Cand aud de puscarie ii taie apele.In Romania nu mai sunt barbati cutitari drogati. Vira vinde droguri. Vocea lui de Pasarica defapt Pase e si praduitor .Offf deabea astept Raportul MCV pe justitie sa va salte institutiile statului pe toti.Interlopi=pungasi de doi lei pleava a societati.Traficanti de droguri si pesti au distrus tara.Bagati la sapat santuri la lopata pe santiere nu slobozi tatuati ,pensati si in poseta cu cutite si vibratore si cu nevestele la lustruit bastaone pe occident.Smecheri plini de sloboz.Manca banii de pe mij. Astia trebuiesc monitorizati si debarcati ca informatori.
31
1
Vira Caut-o pe victima su Ajut-o
7
4
Sa nu o ia si el dupa Marius Ursoi. Poate-i urmeaza exemplul pana la capat...
18
6
De unde p**a mea este asta interlop??
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212