REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Intervenție amplă în Constanța, unde un apartament a luat foc. Video

Intervenție amplă în Constanța, unde un apartament a luat foc. Video

Cristina BĂRBUCEANU 9 ianuarie 2023 | 00:00 8275

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 7 ianuarie, în Constanța, pe str. Dragoslavelor, nr. 1C, bl. B2, acolo unde a izbucnit un incendiu.

Fotografie cu rol ilustrativ

Din primele informații, un apartament aflat la parter a luat foc.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Fripis, o autoscară, descarcerarea, un echipaj SMURD B de la Detașamentul Fripis și un echipaj SMURD B de la Detașamentul Port.

Update:

După ce au evacuat din apartament un bărbat cu o ușoară intoxicație, pompierii l-au găsit și pe Rio. Micuțul patruped nu mai respira.

Paramedicii i-au făcut inițial masaj cardiac și i-au administrat oxigen până și-a revenit. Acum Rio și stăpânul său sunt în afara oricărui pericol.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da, este apartamentul dnului florescu!
2
0
Este cumva la apartamentul domnului Florescu, la parter ?
1
0
Prietene , hidrantii aia, exista deja ! Dar nu ai cum sa-i vezi , probabil ca chiar acum ai parcata masina pe trotuar...obturand un hidrant ! Ce propui tu , sa renuntam la forte specializate si sa il asteptam pe vecinul de la parter sa conecteze furtunul la hidrant !?
10
1
Au facut tot ce s-a putut pentru salvarea catelusului , si au reusit !
10
0
cui ii pasa man? ce castiga statul? eu sunt de parere cu tine, dar ei nu ar castiga decat daca ar umfla artificial preturile hidrantilor si cam atat. cum sa iasa statul in pierdere? daca nu e rost de afacere cu cipani, sa fure ceva, bafta idei bune.
1
5
Dacă, în apropierea clădirilor cu destinație pentru locuințe, din cartierele municipiului Constanța și nu numai, ar fi montați hidranți pentru stingerea incendiilor, s-ar putea face economie de forțe și mijloace din parte ISU, iar eficiența ar fi maximă... !!! Doamne ferește, în caz de calamități naturale sau de război...efectivele de pompieri și mijloacele folosite de către aceștia, ar fi total insuficiente... !!! Trebuiesc făcute propuneri de modificare a legislației, în domeniul amplasării hidranților, pentru stingerea incendiilor... !!!
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272