REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Interviu cu rectorul Universității “Ovidius”, Sorin Rugină. Planuri de viitor, despre trecutul instituției, dar și despre profesori și studenți de renume

Interviu cu rectorul Universității “Ovidius”, Sorin Rugină. Planuri de viitor, despre trecutul instituției, dar și despre profesori și studenți de renume

Replica API 25 decembrie 2018 | 10:41 535

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la pensie dragule da da la pensie.bucurate maxim ca au trecut astia cu vederea dosaru ala cu proasta gestionare de fonduri si bucurate de libertate si de pensie. apropos mai lasa cabinetu ala de la inf unde consulti fara gram de nesimtire.lasa medici tineri sa lucreze epava umana ce esti.
2
1
Cel mai sigur pentru acest personaj este, PENSIA! Lasa ne tataie ca ne ai obosit, nu ai facut nimic de cand ocupi aceasta functie, da mai mult, tu traiesti intr o lume paralela prezentata de Girtu, Maftei, Bobita si Mamut in care chiar ai senzatia ca esti util. Pensie cat lunga parca se ureaza!
11
0
Afara-i vopsit gardul, inauntru -i leopardul LA PENSIE!!!
15
0
pai ce tre sa fi facut pt UOC ce.a facut pt siesi.consultatiii berechet pe la inf Cta.nu mai vb nimeni vad de dosarul acestu de neeeeinlocuit.acela de prosta gestionare de fonduri.pensia pare sa nu ii priasca are multi handicapati in familie si saracul singur ii intretine.sau pur si simplu ii nesatul.
14
1
Nu s a facut nimic de cand este la conducere si acum vine cu prostii de genul acesta. Din cate se stie, anul urmator este ultimul din mandatul sau de conducere si ar fi penibil sa isi mai doreasca altul. Sa ramana la pensie ca nu a facut nimic pentru UOC!
16
0
Asa guvern, asa conducere a universitatii. Niste leoaze. Dar prostii o sa-i voteze iar. Hihihihi
17
1
Nu imi vine sa cred ca ati publicat toata maculatura asta...ce penibil pentru voi! Mi-e sila de minciunile turnate de astfel de indivizi! Pensia!!!
22
1
Normal ca lumea alege intelectuali nu golani, ce puteti sa scrieti voi vreti sa puneti iar mana pe universitate? Bateti campii.
6
15
Rectorul curului la universitatea curului cu profesori pe interes unul si unul
22
2
Da pristituatele care folosesc parcarea universitatii pentru a intretine relatii sexuale nu ziceti nimic . Vorbesc de prostituatele dupa aurel vlaicu . Parcarile sunt pline de la universitate sunt pline de prezervative folosite . Asta spune tot despre aceasta universitate este imaginea voastra
20
3
Acestei conduceri incompetente!!! Se apropie campania electorala si vin cu prostii de genul asta. In tot mandatul sau, Rugina nu a facut nimic pentru universitate ci doar pentru gasca lor de hoti, Girtu, Maftei, Bobita, Mamut, etc, care au fost bagati in toate proiectele in care au supt bani doar in interes propriu. Acesta a fost si scopul de a fi in conducerea universitatii, tocmai de a controla posibilitatea de a intra in proiecte ca in rest, universitatea este la pamant. Dragi colegi, treziti va pana nu este prea tarziu si haideti sa scapam de acesti virusi aroganti care au distrus UOC!!!!
23
2
Desfiinteaza facultatea de Arte.Cel mai prost rector Dana Vitcu-Hantiu.Dupa ce a pus-o Zgabercea rector ca era nevasta lu Hantiu si ca actrita era ff slaba acum o lucreaza pe Dana Dumitrescu sa o dea afara.Musca mana care a hranit-o.Anual trage de studenti sa vina sa faca facultatea ca sa aiba clasa de teatru sau coregrafie.Si sunt numai amatori si cei mai slabi studenti.
28
0
Si corpul de la stiinte economice ce facem cu el? Arata mai rau ca o scoala de la sat si iarna e prapad. O sa pierdeti sute de studenti pentru toata lalaiala de la cursuri si conditiile proaste.
22
2
Universitate multiculturala adica machedono-tatara din cele 8 nume ale domnului rector 5 sint machidoni si 2 tatar.
23
3
Nu ai facut nimic, ai distrus tot...in toalete nu se poate intra
25
2
ca s-a dat drumu la cioredeles. pana la 200000 euro nu te cerceteaza nimeni, vorba unui "vechi literar" in viata
22
2
Bre nea Rugina, ai ruginit de tot...tot la comunism ti-e gandul , la vremea cand nu scartaiai asa
22
3
Gargara ieftina
22
2
Acest rector nu a spus nimic la absentele pe linie ale lui Halep. Fufa a urmat cursuri de masterat, cu zero prezente.
27
6
Epure este fratele meu! Sarbatori fericite de la Eforie!
17
1
Mult mai bine daaaa multmai bine ar fi sa ne spui ce mai sti de dosarul in care esti cercetat proata gestionare de fonduri.Da da la inf Cta de unde nu te mai dadeai dus.Asta intereseaza mai mult da decit planurile tale idioate.Pensionar de lux ce esti.Multiii ti-ar tie si mamati respect in gura.
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272