REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Invitaţii de la petrecerea de Halloween dată de miliardarii lumii au ajuns la Castelul Bran

Invitaţii de la petrecerea de Halloween dată de miliardarii lumii au ajuns la Castelul Bran

A.F. 30 octombrie 2022 | 19:51 2220

Invitații de la petrecerea de Halloween dată de miliardarii lumii au ajuns, în această seară, la Castelul Bran.

Costumaţi în Dracula, regi sau prinţese, invitaţii au venit cu mai multe maşini şi lăsaţi în zona de securitate a Castelului Bran. Ulterior, în baza invitaţiilor ei au intrat în castel.

Întreaga zonă este împrejmuită, iar zeci de agenţi de securitate, unii chiar şi cu câini, sunt plasaţi în jurul castelului.

Accesul publicului a fost interzis, astăzi, începând cu ora 16.00, pentru ca organizatorii să poată pune la punct ultimele detalii ale petrecerii de Halloween, scrie antena3.ro.

În curtea palatului au fost aprinse mai multe torţe, dar şi alte ornamente specifice sărbătorii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muzeul asta, adica castelul Bran a fost retrocedat familiei de Habsburg, cand s-a facut retrocedarea absolut toate obiectele si bunurile de patrimoniu au fost mutate la Muzeul Vama Veche Bran, doar castelul a fost retrocedat, familia de Habsburg a remobilat castelul, a pus chiar si alte usi, daca n-ai mai fost pe acolo du-te si o sa vezi ca toate obiectele si piesele de mobilier sunt altele, plus de asta familia de Habsburg a restaurat liftul care face legatura dintre castel si gradina. Practic castelul este afacerea familiei de Habsburg, ei castiga bani de acolo si-l inchiriaza cui vor
0
0
Ce a ajuns un muzeu cu obiecte extrem de vechi și extrem de valoroase, in Romanica cea ignoranta: loc de maimuțăreală si paranghelii pentru un jidan împuțit împreuna cu gasca lui de papițoi. Nici nu știe nefericitul ca nu acela a fost castelul lui Vlad Dracul.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272