REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Iohannis: După 15 mai, ne vom deplasa fără DECLARAŢIE, dar viaţa nu va reveni la normalitate

Iohannis: După 15 mai, ne vom deplasa fără DECLARAŢIE, dar viaţa nu va reveni la normalitate

Replica API 22 aprilie 2020 | 14:13 4858

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă, în contextul pandemiei de coronavirus.

"După 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măști în spațiile publice și in transportul în comun. Renunțăm la purtarea măștii poate la anul. O altă măsură: după 15 mai vom renunţa la restrângerile care privesc persoane. Vom putea să ne deplasăm fără să declarăm unde și de ce mergem. Pentru protecția generală a populației multe restrâgeri vor rămâne în vigoare, precum interdicţiile pentru manifestări sau adunări publice. Până atunci, staţi acasă! Viaţa nu va reveni, din păcate, la normalitatea pe care am cunoscut-o înainte de pandemie. Trebuie să găsim o modalitate de trai cu acest virus" a spus Iohannis.

Se elaborează un plan pentru activităţile economice, dar şi pentru educaţie, a mai spus preşedintele.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-ati strans toti retardatii PSD-isti!
1
0
daca o sa fi demis crezi ca or sa redeschida dosarele cu cele sase case cumparate din banii de meditatii?!
0
0
Viata o sa revina la normal in Romania cand n-o sa mai fi tu presedinte bai tolomacule!
2
1
Se baga si asta intr-o discutie in care n-are nicio competenta. Altfel spus, ca musca in curul calului....
1
1
In mijlocul pandemiei nu e obligatorie masca ........ dar ..... .. o sa fie cand ne relaxam ....... dupa aceasta pereoada
1
1
domnul kkt cel mare nu aveti decat sa purtati si chilotii mumei domniei voastre dar pe noi sa nu contati,muie iohanis,muie penele
4
2
daca spun ca ajungem ca Argentina ? sau e prea mult? Wurster la datorie fac ce vrea merkel si nu ce trebuie pt tara noastra.
3
2
Ce normalitate vezi tu cu atatea pensii nesimtite in tara. Fa odata curatenie sa ajungem si noi pe drumul cel drept.
3
1
Mata e mai buna ma decat germanu, ca tine cu tara nu cu merkel, van gura de prosti pnlisti cu creierul spalalat, la sparanghel in rasa voastra ca acolo aveti voie
3
2
Deci pe romaneste, am belit belingherul. O sa faca parte di viata noastra. Degeaba ai bani si palate ca tot cu masca pe figura o sa stai.
0
3
Masca sa fie obligatorie doar in mijloacele de transport in comun, magazine, piete si birouri. Pe strada sau in parcuri e inutila si nu se oxigeneaza creierul corect dand stari de ameteala dupa cateva ore de purtare non-stop. Atentie mare!
5
1
Ce fraieri sunteti,moment mai propice ca acum cu starea de urgenta nu mai gasiti pentru nationalizare,confiscare,stabilizare.O sa va para rau dar tardiv,puneati si voi bugetul tarii la punct!
7
4
Ba vom face adunari publice sa te dam pe tine jos!
12
5
presedintele a facut declaratii de presa in care a declarat ca nu vom mai avea nevoie de declaratie ... bun ... insa vom purta in continuare masti la vara ne vom deplasa fara declaratie in slip si cu masca si eventual manusi
16
3
Fara suparare.. Dar de cand tooot elaborati un plan.... Ne am plictisit..... Sau e plan secret si noi nu tre sa l stim? Intreb si eu....
20
2
Daca doresc un sex oral nu pot din cauza masti iar pe maciuca o zgarii cu manusile.la cacat cu tine neamtule imputit
19
14
nu a fost si nu va fi bine in vecii vecilor ,amin!politicienii corupti,pusi pe imbogatire, fac legi pentru ei si arunca cu paine proasta si circ de doi bani multimii care suporta ca nu au incotro!
18
0
Se plimba la Sibiu in timp ce batranii stau inchisi in casa, cere masti obligatorii cand nu le ofera nimeni gratis si cand populatia trebuie sa aleaga intre medicamente, mancare, facturi sau chirii. Oamenii nu au slujbe, nu au venit si pe el il fute grija daca populatia poarta masti dupa 15 mai. O javra ordinara, nu presedintele Romaniei!
30
12
IOhanis sa fie suspendat de urgenta, guvernul asta de cacat daramat si votat un guvern de tehnocrati care sa nu fie aserviti marilor corporatii si care sa guverneze Romania dupa reguli stricte, planificate , si care sa duca in final la o bunastare a intregii paturi de mijloc, un guvern care sa sustina toate bunele intentii ale antreprenorilor romani si a tuturor societatilor care au in componenta majoritar capital romanesc
34
12
Mai vor anticipate? Poate imediat dupa 15 mai?!...
29
6
ce-ti mai place de Veorica, ti-ai dracu' de PSD-isti....facem referendum si o propunem pe ma-ta!
13
24
Penelistii nu sunt prosti. Stiu foarte bine ca se afla pe o panta descendenta periculoasa in preferintele romanilor. Teama alegerilor care se apropie ii obliga sa schimbe politica de guvernare urgent. Vor deveni populisti la fel ca PSD.
27
3
sa inteleg faptul ca javrelor de militieni li se va lua placerea sadica de a da amenzi dupa cum vrea pula lor ?
31
7
jigodia asta calca in picioare constitutia, trebuie urgent suspendat si apoi organizat referendum, sa vedem cine-l mai vrea pe iohanus.
37
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367