REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Iohannis: Nicio lege nu opreşte un virus; aici e nevoie de contribuţia noastră, a tuturor

Iohannis: Nicio lege nu opreşte un virus; aici e nevoie de contribuţia noastră, a tuturor

Replica API 23 iulie 2020 | 00:00 931

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri că "nicio lege nu opreşte un virus" şi că "e nevoie de contribuţia noastră, a tuturor" pentru a răspunde la pandemia COVID-19.

Klaus Iohannis

Şeful statului s-a referit, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni, la faptul că marţi a intrat în vigoare Legea carantinării şi izolării. Totodată, a vorbit despre faptul că miercuri, în România, au fost înregistrate, în premieră, peste 1.000 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

"Vestea proastă de astăzi este că suntem în prima zi în care avem peste 1.000 de persoane detectate cu coronavirusul nou. Este foarte trist, dar tristeţea nu rezolvă problema. Problema putem s-o rezolvăm împreună, respectând măsurile de distanţare, respectând măsurile de igienă, purtând mască. Depinde de fiecare dintre noi şi de noi toţi împreună să îngrădim răspândirea acestei epidemii. Acum, Guvernul are la dispoziţie noul instrument, noua lege care reglementează izolarea, carantinarea, dar nicio lege nu opreşte un virus. Aici e nevoie de contribuţia noastră, a tuturor", a afirmat Iohannis, scrie Agerpres.

Alte 1.030 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate de la ultima raportare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând miercuri la 40.163.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi ne-ati bagat in cacat ,voi sa ne scoateti cum ne-ati bagat.Nu mai dati vina pe populatie ca nu poarta masti,ca nu se spala,ca nu respecta normele de protectie etc.Astea toate sunt rahat cu apa rece! Frectie la picior de lemn! Nu mai incercati sa ne prostiti ,ca va prostiti pe voi!
1
0
De ce nu se iau exemple de la tari in care virusachele este mai bine controlat? Iohannis si guvernul lui de babuini se face ca nu vede cum altii sunt destepti si tin la tarile lor,in timp ce singura preocupare a neamului de traista de la noi este sa injure PSD-ul,populatia,batranii,medicii. Se duce la naiba tara asta,stabii sunt parca din beton armat. Poporul sufera,ei zic ca asa e bine si ca poporul trebuie sa se mai sacrifice. Ce istorie de cacat ne construim ! Ce viitor de tot cacatul! Ce rusine or sa aiba urmasii fata de noi, daca nu le va fi greata sa ne pomeneasca!
1
0
Asa cum ai contribuit si tu la Bruxelles??? Singurul lider care nu purta masca?!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212