REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Iorguș s-a retras în favoarea lui MURAD. Felix Stroe: E cea mai bună decizie

Iorguș s-a retras în favoarea lui MURAD. Felix Stroe: E cea mai bună decizie

Replica API 20 septembrie 2020 | 00:01 4541

Zanfir Iorguș, candidatul alianței PSD-ALDE-PNȚCD la Primăria Mangalia, a anunțat că se retrage din cursa pentru funcția de primar în favoarea lui Mohammad Murad, candidat independent. Iorguș chiar și-a îndemnat susținătorii ca în data de 27 septembrie să-și îndrepte voturile către Murad.

Iorguș rămâne pe lista de consilieri a PSD. Președintele Organizației Județene a PSD, Felix Stroe, îl susține, și el, pe Murad. Stroe a spus, pentru Replica, că-i cea mai bună decizie. „PSD a hotărât să-l susțină pe dl Mohammad Murad pentru Primăria Mangalia. Am luat decizia cu înțelepciune. Domnul Iorguș rămâne pe lista de consilieri municipali. Domnul Murad e unul dintre cei mai valoroși oameni din industria turismului, este unul dintre cei mai valoroși investitori. A investit multe milioane de euro în Mamaia și Olimp. Credem că va face treabă bună în Mangalia”, a precizat acesta.

Întrebat de ce s-a luat decizia acum, pe ultima sută de metri, Stroe ne-a declarat: "în competițiile electorale se fac evaluări și evaluări.. Domnul Murad poate să facă schimbări în Mangalia".

Citește și: IORGUŞ şi MURAD îşi dau mâna pentru RENAŞTEREA Mangaliei!

Mirela Pascal

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
cwrve ordinare!!!!!
1
0
orice as vota,tot un borfas este castigator...solutia,nu votez,..sa se alega borfasii intre ei,la cat fura merita sa merga la vot
0
0
Ajunge Murad, Primar al Mangaliei, emigrez in Liban! Pe bune! Cum naiba sa ajunga acest mafiot, Primar??? Hellooooooo
4
0
suge pulicica.
2
0
Iorgus s a vandut lui Radu Cristian. Atat. Primar libanez la Mangalia e o utopie. Numai cei foarte prosti nu intleg miscarea. PSD ne ati tradat.
4
0
Prin aceasta Miscare PNL va castiga detasat.jumate din votantii lui Iorgus nu vor vota aceasta persoana. Psd,s a definit ca un partid nationalist cateodata extremist.iar doctrina asta se bate cap in cap cu alegerea psd de a l sustine pe Murad. Deci PNL va castiga detasat. Mare gafa.de incepatori.buahahahahahaah
4
1
Sunt exponentii coruptiei in Romania!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407