REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

ÎPS Teodosie s-a DEZLĂNȚUIT din nou la adresa catolicilor: Ei nu au CĂINȚĂ, de aceea se împărtășesc des

ÎPS Teodosie s-a DEZLĂNȚUIT din nou la adresa catolicilor: Ei nu au CĂINȚĂ, de aceea se împărtășesc des

Replica API 28 decembrie 2020 | 19:39 2931

Arhiepiscopul Tomisului atacă dur credincioșii catolici. După ce în urma cu câteva luni ÎPS Teodosie a iscat un scandal acuzând că e păcat să te închini în alte biserici decât cele ale consfesiunii din care faci parte, Arhiepiscopul Tomisului îi acuză acum pe catolici că nu știu ce este pocăința și ajung să se împărtășească și de mai multe ori pe zi. Atacul a fost lansat la postul de radio al Arhiepiscopiei.

”Eu nu vă spun învățături ale mele. Știu că cei din apus au luat modelul de la care nu trebuiau să îl ia. Ei nu au căință, de aceea se împărtășesc des. Am auzit oameni mari din ortodoxie care spuneau „pai dacă se împărtășesc catolicii, cum să nu ne împărtășim și noi? Pai eu nu au dimensiunea căinței. Ei se împărtășesc și de 4 ori pe zi, atât se pot împărtăși. Un preot la catolici poate face 4 liturghii, că nu are nevoie de ajunare, de post, pentru că e schimbată rânduiala. Și atunci ne luăm după cei ce au modificat rânduiala apostolică?”, a spus ÎPS Teodosie, conform Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AI ATIITA NESIMTIRE DE NU I MI POT IMAGINA.POPA ALA DIN CARTIER DE AICI SPALA MORTI IN GARAJ INTR O VESELIE SI DUMNEATA GROHAI PE AICI.SANEPIDU NU VEDE POLITIA AR FI FACUT CEVA DAR NU POATE ARE ORDIN DE MAI SUS.
3
0
Mars lepra
5
0
Te apreciez Teo ptr perseverenta
1
4
credeam ca e Scaraotzki in poza
5
0
Daca mai pacatuiti impotriva mea eu, Spagoveanu, prin mila autoritatilor scapat de puscarie pt mituiala va blestem sa nu aveti lumina a 3 a oara anul acesta. Amnistia.
6
1
Terminati odata cu stirile despre acest jeg de om ?
7
1
pt. asta de sub mine...buna gluma,chiar m-ai facut sa rad.stupido
9
0
Aparatorul dreptei credinte Adevar graieste! Bravo!
0
21
Preotii catolici si biserica catolica ajuta f mult enoriasii, majoritatea preotilor nostri, mai ales Mache, vor bani pentru ei. Poti sa fii credincios si sa crezi in Dumnezeu fara sa mergi la biserica. Cei cu handicap sau imobilizati la pat, sunt necredinciosi?
17
3
in Grecia sint multi care se impartasesc saptaminal fara spovedit Dupa fiecare slujba mai putin in timpul saptaminii dar multi duminica cam acelasi zece -cinsprazece prsoane Asa ca si sa ne uitam si in ograda noastra
13
1
Rusine si lui, si BOR ca nu ia masuri. Ii place sa mearga la Roma la congrese si simpozioane, acolo are ciocul mic. De ce nu merge in Rusia la simpozioane? Sau sa se mute acolo daca tot ii place... Rusine
22
1
Esti un nenorocit ! Preotii catolici au respect fata de enoriasi, Nu ii pun in genunchi pe ciment in biserica nici nu au ritualuri de tarare pe genunchi in jurul bisericilor si nici nu cer atatia bani la nunti, botezuri si inmormantari. Si inca ceva ,DAU CHITANTE!
27
5
sa imi bag pula in barba ta si in mortii matii de shpagar homosexual ce esti.
21
4
Tapule, ei nu se caiesc ca nu fura ca voi.
28
4
sunt de criticat. Despre homoxexuali, ce ne poti spune?
18
3
Alo ""AUTORITATRILOR" de mamaliga nu aveti de gand sa l arestati pe mitocanul asta sau sunteti la fel ca aceasta specie nevertebrata ???
27
4
'Nea Teo..dar matale cand ai reusit performanta de a face Pastele de 2 ori? Nu mai zici nimic de asta?
31
4
Acest poponar,spagar nenorocit,acest hot ,acest infractor,acest puscaries,varul si paravanul Danei Nastase sotia lui Bombonel,acest spagar nenorocit care cere 50 k euro fiecarui POpa .....asta vorbeste ! Taci drakului ma javra ordinara !!
29
4
Bai esti prost , biserica trebuie sa indemne la calm, intelegere fata de semeni iar satana asta indeamna la comflicte , se crede cruciat , numai cruciati in numele biserici au creat razboaie . Aici Spagoveanu gaseste veriga slaba in oameni care in loc sa creada in dumnezeu il venereaza pe acest impostor .
32
2
Nu este corect ca autoritatile sa amendeze cetatenii , iar acest infractor sa nu pateasca nimic.De ce?
28
4
DA DA II ADEVARAT NU AU CAINTA SI DE ACEIA SE INPARTASESC DES.DAR CE SA VEZI NICI NU AU SC URI CA DUMNEATA DA DA SC URI FUNERARE DIN CARE INCASEAZA BANI NEGRI NE DECLARATI.ASA CA MAI USOR DNLE SPAGOVEANU CU ACUZELE.APROPOS CE SE MAI AUDE CU SPALATUL DE MORTI IN GARAJUL ACELEI CASE.SA PUS BATISTA PE TAMBAL ASA ASA
26
5
cica invataturile unui turnator analfabet fara educatie.Bune ptr machidoni!
25
4
Catolicii sunt cu capul pe umeri!eu cred in dumnezeu nu in popi!
31
5
Stie cineva,cand are loc a doua slujba de Craciun, ca pe prima am ratat-o?
32
5
Asta daca o sa fie "impuscat" va fi doar la o varsta aproape de moarte, ca Ceausescu. Sau lasat linistit in pace ca Iliescu...
22
4
Ai dreptate,sper ca te-a auzit si Theodosie Spagoveanu si pe viitor inainte sa arunce cu piatra in alti crestini sa se uite mai intai in"curtea lui".
25
3
Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu ce judecata judecati, veti fi judecati; si cu ce masura masurati, vi se va masura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau?
23
7
Teodosie exorcizeaz-o pe Monica poptile, nu degeaba dau bani
13
2
Ar face si 10 liturghii pe zi numai banul sa iasa
33
3
un jeg, fara vreo urma de empatie si smerenie.
34
5
cat de nesimtit poate fi acest nemernic ce ocupa o functie importanta?, cum poti, tu preot, sa faci astfel de afirmatii fata de catolici?. Te as da in judecata, oricum candva, cineva, isi va asuma si riscul asta, sa te dea in judecata
44
7
Sa ne sugeti la pula pe mine si klaus
4
26
Din aparatorul crestinatatii cum doreste sa fie, va ajunge un galcevitor intre riturile crestine. Adica face mai mult rau crestinatatii care si asa nu se adapteaza la vremurile actuale. Practic se departeaza lumea de biserica. Idei canonice vechi prafuite neadaptare la istorie si chiar stiinta.
35
12
Problema este simpla, ce PIB CE nivel de trai au tarile catolice protesstante si unde sunt cele ortodoxe?
29
17
Ar fi bine sa si tina clontul Nu si aduce aminte ce frumos a pledat Papa Jean Paul 2 pentu armonie intre religii spunand ca religia ortodoxa si catolica sunt gemene si nu avem motive de ura intre noi .Saracul de el spago nu vede decat ura si dezbinare .preotii catolici traiesc in modestie si fac mult social ceea ce nu prea vad la ortodoxi .m am nascut si raman ortodox dar admir catolicii si cand nu am biserica ortodoxa merg la catolici
37
14
ce mai mult de Teo. Eu care nu l inghiteam de ziceai ca s userist. De cand e rebel si lupta pentru dreptul tuturor de a nu fi de acord cu el a inceput sa mi placa. Pentru ca face exact cum spunea Ratiu in 1990. Democratia inseamna ca eu sa lupt pentru ca tu sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine. Bravo Teo!
15
40
gunoiul asta securist instiga la ura intre religii! la ghena cu el!
42
17
Macar de-ai respecta tu legile tari tot asa cum o fac si preoti romano-catolici din Romania in perioada asta grea prin care trecea toata lumea,dar nu tu mai dracos cum spui"biserica are autonomie nu se supune legilor tari",oare ce ai fi zis despre catolici daca situatia asta era exact invers.
38
17
Nu ca la catolici ar fi mare diferenta dar cel putin nu asmut oamenii. Pupat oase Procese cu sosocii transmise prin media etc Cand vedem niste dosare penale pe la bor , amenzi si p alba
23
13
IPS de budisti nu spui nimic?
23
13
boule teodosie spagoveanu,trei popi din mangalia umpluta de iorgus cu biserici sint covidati!pe linga ei,jde mii de prostaci!ce zici ee asta? poate va mai racoreste covidul,berbecilor!
29
16
Dumneata nu ai credinta!
12
21
biserica ortodoxa a ajuns un gunoi nu numai din cauza hotului spagioveanu. Iti amintesc numai de turnatorul muist daniel si toti cacatii in sutana care se rugau pentru ucigasul ceausescu. La fiecare slujba !!!
34
16
la catolici nu exista atata mizerie cum exista la ortodoxi. mai mult decat atat, acolo nu exista atat haos si prostie. omul are o mentalitate ingusta, este agresiv si profita de naivitatea oamenilor.
41
15
Pai escrocul asta lacom de bani e omul bisericii?E orice altceva ,numai om sfant nu este?Cine din ceruri l -a mandatat si l-a daruit cu sfintenie?
43
16
Teodosie noul Patriarh! Jos cu sorosistii! Jos cu neocomunistii!
23
47
E un gunoi uman.....o lichea in slujba diavolului ....trist e ca nimeni din BOR nu ia atitudine iar asta distruge imaginea intregii Biserici Ortodoxe. Incet dar sigur ....cu maxima eficienta.
48
24
Pai a pierdut o gramada de bani cu pandemia si daca mai trec si cate unii la catolici pierde si mai mult.
57
21

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212