REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Irina Columbeanu strânge bani ca să-i doneze

Irina Columbeanu strânge bani ca să-i doneze

Replica API 6 ianuarie 2019 | 20:29 515

Irina Columbeanu

La numai 12 ani (pe care-i va împlini luna aceasta, pe 17), Irina Columbeanu s-a implicat deja în mai multe acte de caritate. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu îi ajută pe copiii și pe oamenii nevoiași, dar are grijă și de adăposturile pentru animale.

Moștenitoarea imperiului construit de Ion Columbeanu și preluat de Irinel Columbeanu, Irina nu se comportă ca un copil de bani gata. Educația primită de la bunic și de la tatăl ei a făcut-o să conștientizeze faptul că nu toți copiii au avut șansa ei, de a se naște într-o familie bogată. Fiica Monicăi Gabor e sensibilă la suferințele celor nevoiași. Și, de ceva timp, și-a propus să-i ajute, implicându-se în acte de caritate.

Copila și-a donat o parte din economii. Și și-a propus să strângă bani în continuare, în același scop. Irina are grijă și de câteva adăposturi pentru animale. Asta pentru că iubește foarte mult necuvântătoarele. Este și motivul pentru care a renunțat la carne. Ea a trecut la o alimentație vegetariană: nu vrea ca animalele să fie sacrificate. Își explorează toate laturile artistice Irina nu pare a le călca pe urme bărbaților din familie.

Ea nu arată înclinații către partea materială a vieții, ci e, mai degrabă, atrasă de cea artistică. După ce a luat lecții de actorie și de pictură, fata s-a arătat interesată și de muzică, așa că s-a apucat de studiat chitara. Nu-și neglijează nici școala, unde preferatele ei sunt limbile străine. Știe deja să vorbească cursiv în engleză și franceză!

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel din fundal e un hobbit sau un banal pitic de circ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272