REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ISTERIE pe INTERNET: BENZINA-3 lei, MOTORINA 3,5 lei

ISTERIE pe INTERNET: BENZINA-3 lei, MOTORINA 3,5 lei

Replica API 13 octombrie 2021 | 09:38 25629

O nouă tentativă de țeapă face ravagii pe rețelele de socializare. În contextul scumpirilor înregistrare la pompele de carburanți, o nouă metodă de înșelătorie a luat naștere și la Constanța. Mai exact, în ultimele zile, tot mai multe persoane au primit mesaje prin intermediul rețelelor de socializare în care erau anunțați că în decursul a două zile din luna octombrie, mai exact, 12 și 13 octombrie, anumite benzinării vor vinde carburantul fără taxe adăugate, pentru a protesta nemulțumiți de fostul guvern Cîțu. Mesajul era însoțit și de un link, oamenii fiind invitați să-l acceseze pentru a afla care sunt stațiile care participă la protest.

Benzina la 3 lei, mit sau adevăr?

În unele benzinării din Constanța, dar și din țară, un litru de benzină premium a sărit pragul de 7 lei, asta, în timp ce, în urmă cu aproximativ o săptămână același produs costa 6.80, adică mult mai puțin. Aceste scumpiri au produs un val de reacții negative prin rândul conducătorilor auto. De asemenea, pe lângă reacțiile negative, există și persoane dornice să se amuze de acestă situație.

Astfel, în ultima perioadă, tot mai mulți constănțeni au primit mesaje prin intermediul rețelelor de socializare în care erau anunțați că în decursul a 2 zile anumite stații de carburanți vor vinde benzina la prețul de 3 lei. Tot acest demers doar pentru a protesta nemulțumiți fiind de guvernul demis condus de Florin Cîțu. Iată mesajul integral: ,,Pe 12 și 13 octombrie câteva benzinarii din ţară vor vinde benzina și motorina fără taxe adăugate la preţul carburanţilor pentru a protesta împotriva fostului guvern Cîțu și viitorul guvern neformat. Astfel, între orele 12-18, prețul carburanţilor va fi la benzină standard 3 lei, iar la motorină 3,5 lei.”.

Totul s-a dovedit a fi o glumă proastă

Mesajul era însoțit și un link, oamenii fiind invitați să-l acceseze, sub pretextul că pot afla care sunt stațiile participante. Doar că, odată accesat acest link, aveau marea surpriză să afle că totul a fost o farsă. Toată acestă tevatură a creat o adevărată isterie pe rețelele de socializare.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca spunea ca le da cate o tigaie , veneau toti!
2
0
sint anumite benzinarii, care dau mai ieftin. nu m-am prins care-i invirteala si nimeni n-a stiut sa-mi zica. trebuie sa le sti pe unde sint, ca-s mai dosnice.
2
1
@idee,asa ar trebui,da' n-ai cu cine odata si a doua,cei care trebuie sa nage ,baga cit le trebuie sa se duca la minca,cumparatiri si acasa....
2
0
Haideti sa bagam cat mai putin, sa scoata supraacciza. Si sa scriem peste tot, sa demonstram ca puterea e la noi. La fel cu alte chestii
4
0
Eu am pus motorina cu 3 lei de la peco.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218